Skip to the content

Mededeling coronavirus

Na de nieuwe maatregelen zoals gisteren aangekondigd door de Rijksoverheid en de continue ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus informeren wij je hierbij over de insteek van Schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer.

Wij blijven onze diensten aanbieden aan onze klanten. Goede schoonmaak is van groot belang bij het tegengaan van verdere verspreiding van het virus en wij pakken daarin onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat schoonmaak, hygiëne en voorlichting cruciaal zijn bij preventie van het coronavirus, blijkt ook uit het feit dat de schoonmaakbranche wordt toegevoegd aan de lijst met vitale beroepsgroepen zoals opgesteld door de Rijksoverheid. Wij blijven dan ook juist actief om onze klanten in de vitale beroepsgroepen (zoals voedingsmiddelenproducenten, zorginstellingen, kinderopvang en overheidsinstellingen) van onze dienstverlening te voorzien. Door de schoonmaak en hygiëne voor deze klantgroepen te borgen, kunnen zij hun onmisbare rol blijven vervullen en zo kunnen we met elkaar de samenleving draaiende houden.

Onze medewerkers spelen hierin vanzelfsprekend een hoofdrol en wij doen er alles aan om hen continu te voorzien van de juiste informatie en middelen om hun werk op een goede en verantwoorde manier uit te voeren. Dit kan betekenen dat werkzaamheden die wij niet noodzakelijk achten om op korte termijn uit te voeren of werkzaamheden die een risico met zich meebrengen in het verder verspreiden van het virus, tot nader order worden uitgesteld. Onze klanten worden hier vanzelfsprekend tijdig over geïnformeerd. Dit biedt ons de mogelijkheid om de focus te leggen op de noodzakelijk uit te voeren schoonmaak op cruciale plekken.

Mocht je hierover vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op 0515-418100 of een mail sturen naar info@vandijkdeboer.nl

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij staan elke dag voor je klaar voor hulp en schoonmaakadvies.
Bel, mail of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.