Skip to the content

Nieuws

Pand Van Dijk & De Boer december 2023

Op een gezond 2024

Als je het ons vraagt, is 2023 voorbijgevlogen. Het was een jaar waarin we weer prachtige opdrachten hebben uitgevoerd bij de vaste adressen waar we met plezier komen en bij nieuwe opdrachtgevers die we mochten ontmoeten.

Europese aanbesteding goed besteed

Europese aanbesteding goed besteed

Per 1 oktober 2023 zijn wij als schoonmaakbedrijf een driejarig contract -met mogelijke verlenging van zeven jaar- aangegaan met onze thuisgemeente Súdwest-Fryslân.

schoonmaaktips voor thuis

4 schoonmaaktips voor thuis

Merk je dat je thuis regelmatig tegen een onverwacht ongelukje stuit waarbij vlekken ontstaan of dat een onaangename geur zich door de ruimte verspreidt? Of moeten de wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden goed gebeuren, maar heb je daar onvoldoende tijd voor?

Waarom is schoorsteenvegen belangrijk

Waarom is schoorsteenvegen belangrijk?

Het winterseizoen is begonnen en de eerste sneeuw is al gevallen. Dit is het ideale moment om thuis de houtkachel aan te zetten. Is de schoorsteen nog niet gecontroleerd en geveegd? Wacht dan niet langer met bellen. Schoorsteenvegen is een belangrijke stap die genomen moet worden voordat je de houtkachel aansteekt. In deze blog leggen we je uit waarom.

Het belang van professioneel vloeronderhoud

4 redenen waarom professioneel vloeronderhoud belangrijk is

De vloer van het bedrijfspand of van je huis bepaalt de sfeer die je wilt realiseren. Een warme en donkere houten vloer of een strakke gietvloer, die heb je met zorg uitgezocht.

In 5 stappen je huis spik en span

Schoonmaak checklist: In 5 stappen jouw huis of pand spik en span

Is het je al eens overkomen dat je thuis of op kantoor ergens naar op zoek bent, maar je je niet kan herinneren waar je het hebt gelaten? Maak een einde aan spullen die je te snel kwijtraakt en zorg voor structuur.

Terugblik op een van onze vele hoogtepunten

Terugblik op een van onze vele hoogtepunten

Begin deze maand was eindelijk het moment daar en pakten we uit met een groot feest. Zaterdag 2 september stond in het teken van het 50-jarig bestaan van ons prachtig familiebedrijf. We trokken de champagnefles open om te proosten op de belevenissen die we in de afgelopen halve eeuw meegemaakt hebben.

Alles voor een gezellige, succesvolle én schone Sneekweek

Ieder jaar weer is het groot feest in onze stad wanneer de Sneekweek zich aankondigt. Met onder andere de Vlootschouw als aftrap, de Hardzeildag op de woensdag en de succesvolle  Rubberbootrace staat de hele stad, inclusief het Starterseiland, volledig op zijn kop. De diverse muziekpleinen en de kermis in het centrum maken het feest compleet.

50 jaar Van Dijk en De Boer

1 juli 1973 markeert de dag waarop we hoopten, maar niet wisten dat het zou leiden tot waar we nu staan. Op deze dag begonnen we met schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer.

Trots op onze schoonmakers

Onze schoonmakers zijn de brandstof die met hun energie het bedrijf draaiende houden. Iedere dag zetten ze zich opnieuw in om onze klanten te ondersteunen op het gebied van onder andere interieur-, industriële en specialistische reiniging.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.