Skip to the content

Glas- en Gevelreiniging

Glas en Gevelreiniging Sneek

Je bedrijfspand is je visitekaartje. Klanten die langskomen wil je graag verwelkomen in een net pand en de gevel dient als reclame voor jouw bedrijf. En pak je thuis met grote regelmaat het interieur van boven tot onder aan? Dan wil je ook het exterieur van je huis schoon en netjes hebben. 

Heeft je bedrijfspand of woning een hoge gevel met moeilijk bereikbare plekken? Of krijg je het vanwege gebrek aan tijd of kennis niet voor elkaar de gevel grondig te reinigen? Bij Van Dijk en De Boer maak je gebruik van glas- en gevelreiniging die behoort tot onze schoonmaakservice. Klik op de onderstaande knop om hier een vrijblijvende offerte voor aan te vragen.

Bekijk onze specialismen in glas- en gevelreiniging

 

Je pand als nieuw met onze glas- en gevelreiniging

Weersomstandigheden en vuiligheid van buiten tasten je gevels aan. Dit is helaas onontkoombaar. Maar gelukkig is het goed op te lossen met onze glas- en gevelreiniging. Onze vakkundige schoonmakers maken gebruik van hoogwaardig reinigingsapparatuur om je bedrijf of huis weer spic en span te maken. Bovendien bieden wij de service om je gevel te impregneren, zodat die langer schoon blijft en gemakkelijker te reinigingen is. Je exterieur zal er weer als nieuw uitzien dankzij onze glas- en gevelreiniging.

Gevelreiniging Sneek uitbesteden

 

Geen schone gevel zonder gereinigde ramen

De reiniging van een gevel is niet compleet zonder de ramen mee te nemen. Die maken een groot deel uit van het exterieur en zijn ze nog niet gereinigd, dan steekt dat enorm af tegen de schone gevel. In onze service laten wij de ramen niet onaangeroerd. We zorgen ervoor dat je gevel volledig wordt gereinigd. Met de juiste schoonmaakmiddelen en materialen zorgen wij voor helderschone en streepvrije ramen. Of de ramen zich nu op grote hoogten bevinden of niet, met onze materialen en schoonmakers komen we overal.

 

Glas- en gevelreiniging? Van Dijk en De Boer.

Wil je de gevel van jouw pand of woning onder handen nemen, maar heb je daar niet de middelen voor? Maak dan gebruik van onze schoonmaakservice om de glas- en gevelreiniging te laten doen. Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte voor de reiniging van de gevel. Dan sta jij binnenkort voor je pand dat als nieuw staat te stralen.