Skip to the content

Interieurreiniging

Interieurschoonmaak Friesland

Waar wordt gewerkt en gewoond is aandacht voor een opgeruimde en schone omgeving essentieel. Je wilt tijdens je werk niet afgeleid worden door een kantoorruimte die niet schoon is. Hetzelfde geldt voor een onhygiënische lift. Kom je zelf niet toe aan de interieurschoonmaak op je werk of in gemeenschappelijke ruimtes van flats en portieken? Dan staat schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer klaar om het interieur schoon te maken, dan wel te reinigen.

Wil je meer weten over de interieurschoonmaak door Van Dijk en De Boer? Op deze pagina lees je vanuit welke diensten jouw woon- en werkomgeving structureel schoongemaakt kan worden. Wil je naast aandacht voor het interieur ook het exterieur onder handen laten nemen? Bezoek dan onze pagina over glas- en gevelreiniging om te lezen hoe je daarvan gebruik maakt.

Bekijk onze specialismen in interieurschoonmaak

 

Interieurschoonmaak die leidt tot een gezonde woon- en werkomgeving

Met kennis en ervaring weten onze schoonmakers de juiste middelen in te zetten om een kantoorpand of het portiek van een appartementencomplex tot in de puntjes te verzorgen. Met als resultaat een opgeruimde, schone en gezonde woon- en werkomgeving. Waar voor jou de tijd ontbreekt om de ruimte schoon te maken, is Van Dijk en De Boer je graag van dienst. Bekijk de mogelijkheden voor schoonmaak die op afspraak en met regelmaat wordt uitgevoerd. Op basis van jouw wensen en behoeften verzorgen wij de interieurschoonmaak die daarop aansluit.

 

Onze interieurschoonmaak op drie gebieden

Overweeg je gebruik te maken van onze interieurschoonmaak, dan kun je die inzetten op drie gebieden. We zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoorpanden waarbij we ervoor zorgen dat diverse ruimtes naar wens kunnen worden schoongemaakt. Denk hierbij aan de werkruimte, de keuken, het lunchvertrek, algemene ruimtes (gangen, trappen, lift) en toiletten. Ook schoolgebouwen vallen onder onze diensten. Waar honderden leerlingen in de klaslokalen, op de gang en in de kantine hun sporen achterlaten, zorgen wij dat de ruimtes de volgende schooldag weer schoon zijn.

Niet alleen ruimtes waarin gewerkt en geleerd wordt, ook gemeenschappelijke ruimtes en trappengangen van wooncomplexen zijn onderdeel van ons werk. Ruimtes waar bewoners dagelijks samenkomen of doorheen lopen, verdienen de nodige aandacht op het gebied van reiniging. Wij zetten onze schoonmaakservice in, zodat de bewoners een prettig leefklimaat ervaren terwijl zij het portiek passeren of in de gemeenschappelijke ruimte samenkomen.

 

Schakel de interieurschoonmaak van Van Dijk en De Boer in

Wil jij hulp bij het onderhoud van je kantoorpand, schoolgebouw of appartementencomplex? Laat de interieurschoonmaak over aan de specialisten van Van Dijk en De Boer die met hun kennis en ervaring de ruimte onder handen nemen. Het resultaat is een goed gereinigd en opgeruimde omgeving om optimaal in te wonen en te werken. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden. We informeren je graag over onze schoonmaakdiensten om te voorzien in jouw behoeften en wensen.