Skip to the content

Interieurreiniging

Content Left

Een schone omgeving zorgt voor een prettig en gezond leefklimaat. Wij verzorgen voor veel verschillende partijen interieurschoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes, kantoren en klaslokalen. Door periodieke schoonmaak uit te voeren zorgen we ervoor dat ruimtes schoon worden én schoon blijven. Zo creëren we een hygiënische en fijne plek om te verblijven.

Interieurreiniging is een belangrijk bedrijfsonderdeel voor ons. Er wordt over het algemeen veel tijd besteed in kantoren en klaslokalen en zorg dragen voor het schoonhouden van deze ruimtes is dan ook belangrijk en dankbaar werk. Daarbij zijn entrees, trappenhallen en gemeenschappelijke ruimtes veelal de ruimtes waarmee de eerste indruk wordt gegeven van een appartement of flat en ook daar is goede schoonmaak cruciaal. Ook in de recreatieve sector zijn we actief door het schoonmaakonderhoud te verzorgen van vakantiewoningen en sanitaire gebouwen. Met onze brede dienstverlening verzorgen wij naast de interieurschoonmaak veelal ook de glasbewassing en het gevelonderhoud van de panden zodat wij verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak van de binnen- én de buitenzijde. Een verantwoordelijkheid die wij graag dragen en waarmee wij, bewezen, zeer goed uit de voeten kunnen. Mocht je belangstelling hebben in onze dienstverlening op het gebied van interieurreiniging dan kun je altijd bellen met 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.

Referenties van tevreden klanten op het gebied van interieurschoonmaak kunnen te allen tijde worden verstrekt op aanvraag.