Skip to the content

Gevel reinigen en impregneren

Geven reinigen en impregneren

De uitstraling van jouw bedrijfspand, het appartementencomplex of ‘gewoon’ de woning waarin je woont is belangrijk. Telkens als je langs de gevel loopt, kunnen vlekken en viezigheid die met de jaren zijn ontstaan je storen. Is het tijd om daar iets aan te doen en wil je bovendien dat de gevel schoon blijft? Laat de gevel vakkundig reinigen en impregneren.

Met kwalitatieve apparatuur en jarenlange ervaring zijn wij de aangewezen partij die het reinigen en impregneren van de gevel op zich neemt. Ontdek op deze pagina hoe we jou kunnen helpen. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Aandacht voor het exterieur

Voor jou is het belangrijk dat de gevel van je bedrijf er schoon en strak bij staat. En dat is logisch. De gevel is het eerste dat bezoekers en voorbijgangers zien. Als visitekaart van je bedrijf moet de gevel een optimale uitstraling hebben. Dat geldt ook voor de school waarop je werkt of de flat waarin je woont. Zorg voor een schone uitstraling en laat de gevel reinigen en impregneren.

Voor een volledige schoonmaak van de buitenkant van het gebouw, kun je ons naast gevelreiniging inzetten voor het wassen van de ramen. Zowel ramen op de begane grond als ramen op grote hoogten maken we streeploos schoon.

 

Impregneren voor een blijvend resultaat

Met hoogwaardige apparatuur komen we bij je langs om de gevel te reinigen. Een belangrijk onderdeel dat we daaraan toevoegen is het impregneren van de gevel. Ook hiervoor beschikken we over de beste middelen. Door de gevel te impregneren, zorgen we ervoor dat de gevel geen water meer kan opnemen. Het water spoelt meteen van de gevel af, waardoor schimmels, zoutvlekken, mos en algen wegblijven. De gevel blijft langer mooi én in betere staat.

De buitenkant van gebouwen wordt door onze schoonmakers vakkundig onder handen genomen. Met jarenlange ervaring en specialistische technieken pakken we het reinigen en impregneren van de gevel grondig aan. Ook het interieur is onderdeel van onze schoonmaakdiensten. Heb je belang bij schoonmaak op kantoor, op school of in de flat? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

Gevel reinigen en impregneren door Van Dijk en De Boer

Wil je dat de buitenkant van je bedrijfspand, school of flat er weer als nieuw bij staat en dat de gevel schoon blijft? Laat de gevel reinigen en impregneren door de vakkundige schoonmakers van Van Dijk en De Boer. We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden. Neem daarvoor contact met ons op, dan kunnen we samen bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.