Skip to the content

Gevel reinigen en impregneren

Content Left

Jouw gevels worden door de jaren heen aangetast door weersomstandigheden en vervuilingen, hierdoor kunnen de gevels er slecht uit gaan zien. Met behulp van hoogwaardige apparatuur en de juiste reinigingsmiddelen maken wij jouw gevel weer zo goed als nieuw.

Naast gevelreiniging kunnen wij de gevel ook voor je impregneren. Impregneren kan een aantal problemen voorkomen zoals; schimmelvorming aan de binnenzijde door het doorslaan van de gevel, witte vlekken door zoutuitslag, vorstschade, vermindering van de isolerende werking en algen- en mosvorming. Het biedt dus vele voordelen om een gevel te impregneren. De gevel zal dan geen water meer opnemen. Hierdoor heeft vuil dat in het water zit dus ook minder kans om zich te hechten. Het spoelt met het water mee de gevel af. Omdat de gevel droog blijft, zal deze een grotere isolerende werking hebben zonder dat de ventilerende werking verloren gaat. De gevel is na het impregneren bovendien eenvoudiger te reinigen.

Ook bij nieuwbouw is het aan te bevelen om de gevel te impregneren. Ook hier geldt dat de gevel schoner blijft en zoutuitslag wordt voorkomen. Zoutuitslag is de grote plaag voor veel nieuwbouw. Doordat de gevel teveel water op kan nemen worden de zouten uit de bakstenen en het voegwerk gedrukt. Door het impregneren krijgt water hier de kans niet toe omdat het niet in de gevel kan dringen. Het resultaat is dus een mooie strakke gevel zonder vervelende vlekken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het reinigen of impregneren van jouw gevel dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.