Skip to the content

Schoonmaak school

Schoonmaak school

Op scholen begeven zich soms wel honderden basisschoolkinderen of middelbare scholieren door de lokalen en gangen. Logisch dat hierdoor sporen worden achtergelaten. Om er toch voor te zorgen dat de leerlingen iedere schooldag weer met een frisse start beginnen, maak je gebruik van de schoonmaakservice op school door Van Dijk en De Boer.

Op deze pagina vind je de mogelijkheden voor de schoonmaak op school, zodat je voldoende geïnformeerd bent over de diensten die je bij ons aanvraagt. Bekijk ook onze pagina’s waarop de schoonmaak van kantoorpanden en appartementencomplexen worden uitgelicht. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Het belang van hygiëne op scholen

Onze schoonmaakservice op scholen is inzetbaar in het basisonderwijs, het middelbaar onderwijs en het hoger onderwijs. Waar dagelijks een stroom van leerlingen zich door de lokalen, gangen en kantine verplaatst, is het essentieel de ruimtes schoon te houden. Met het oog op de gezondheid en veiligheid van zowel leerlingen als het onderwijspersoneel is aandacht voor hygiëne van groot belang. Dat is waar wij als schoonmaakbedrijf jou in kunnen ondersteunen. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om de schoonmaak te realiseren op het schoolgebouw waar jij werkt.

Schoonmaak schoolgebouw

 

Schoonmaak op scholen en op de kinderopvang

Naast de schoonmaak van onderwijsinstituten zijn we in onze service ook gespecialiseerd in schoonmaak op kinderopvangen waar hygiëne minstens zo belangrijk is. Waar kinderen dagelijks samenkomen om te leren en te spelen, zorgen wij dat ze dat in een veilige en schone omgeving doen. Het gebruik van verantwoorde reinigingsmiddelen en de juiste technieken bij de schoonmaak zijn daar onderdeel van.

 

Schoonmaak van een school? Van Dijk en De Boer

Om ervoor te zorgen dat de leerlingen of kinderen dagelijks in een gezonde en schone omgeving terechtkomen, maak je gebruik van de diensten van Van Dijk en De Boer. Vanuit onze expertise weten we wat belangrijk is voor de kinderen en voor de medewerkers, zodat we een goede schoonmaakservice kunnen verlenen. Neem vrijblijvend contact op om je te laten informeren over de mogelijkheden voor de schoonmaak van je schoolgebouw. Naast de schoonmaak van schoolklassen, vind je onze reinigingsdiensten ook aan de buitenkant. Denk bijvoorbeeld aan glas- en gevelreiniging, waarmee we de uitstraling van het schoolgebouw optimaliseren.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.