Skip to the content

Schoonmaak school

Content Left

Wij hebben jarenlange ervaring met de schoonmaak van scholen. In veel gevallen bieden wij een volledige dienstverlening aan waarbij naast de interieurreiniging ook periodiek de glasbewassing en het vloeronderhoud worden uitgevoerd. Tevens staan wij klaar voor ad hoc uitvragen bijvoorbeeld bij rioleringsproblemen of gladheidsbestrijding. 

Scholen behoren al vanaf het begin van onze dienstverlening op het vlak van interieurschoonmaak tot een belangrijke klantengroep van ons. Alle vormen van onderwijs en kinderopvang voorzien wij van onze dienstverlening. In sommige gevallen doen wij dit zelf en in andere gevallen in samenwerking met de sociale werkplaats Empatec. De kracht van onze dienstverlening aan scholen zit enerzijds in de diversiteit van diensten die wij aanbieden maar anderzijds ook in de flexibiliteit die wij scholen bieden. Zo wordt in overleg een werkschema opgesteld waarin gezamenlijk kan worden vastgesteld op welke wijze de schoonmaak plaats zal vinden. Zo kan er goed worden afgestemd wanneer de bureaus meer aandacht moeten krijgen en wanneer de vloer aan de beurt is zodat er rekening gehouden kan worden met de stoelen op de tafels. De flexibiliteit in onze dienstverlening blijkt tevens uit de momenten van glasbewassing en vloeronderhoud. In de vakantieperiodes of in het weekend samen vinden we een manier en een moment waarop de werkzaamheden efficiënt kunnen worden uitgevoerd op een wijze die zo min mogelijk overlast veroorzaakt. Door continu nauw te overleggen en door structureel goede kwaliteit te leveren weten wij veel scholen al erg lang aan ons te binden.  

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.