Skip to the content

Ramen wassen op (grote) hoogte

Ramen wassen op hoogte

Schone ramen zijn erg belangrijk voor de uitstraling van jouw pand of woning. Voor bedrijven doordat bezoekers die langskomen of voorbijgangers het bedrijfspand zien en merken al dan niet bewust op wat de gevel uitstraalt. Als particulier, bijvoorbeeld in een flatgebouw, wil je simpelweg genieten van het uitzicht en een optimale lichtinval creëren. Schone ramen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Bevinden deze zich op hogere verdiepingen, dan is het ingewikkeld de ramen te wassen en te onderhouden.

Beschik je niet over de middelen om ramen te wassen op hoogte, schakel dan Van Dijk en De Boer in. Met hoogwerkers, schoonmaakmiddelen en jarenlange ervaring gaan wij voor jou de hoogte in om de ramen brandschoon te maken. Ontdek op deze pagina wat onze mogelijkheden zijn. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Een optimale uitstraling van je bedrijfspand

Schoonmaak en onderhoud zijn belangrijke onderdelen voor een optimale uitstraling van je bedrijfspand. Aanslag op de gevels en vieze ramen wil je zoveel mogelijk vermijden. Maar hoe kun je de ramen van het pand wassen als je die moeilijk kunt bereiken? Op grote hoogte ramen wassen is lastig als de middelen ontbreken. Bovendien is er het risico op ongevallen wanneer je eigenhandig probeert de hoogte in te gaan.

Gelukkig kun je van onze reinigingsdiensten gebruikmaken. Niet alleen omdat we de juiste middelen hebben die ons op de juiste hoogte brengen. Ook vanwege onze jarenlange ervaring en deskundigheid. Veiligheid staat bij ons voorop wanneer we ramen op (grote) hoogte wassen en we zorgen altijd voor een kristalhelder en schoon resultaat. Het schone resultaat trekken we bovendien door over het volledige pand wanneer we voor jou aan de slag mogen met het reinigen en impregneren van de gevel.

 

Probleemloos de hoogte in

Mogen wij voor jou de hoogte in om de ramen te wassen? Met een ladder of hoogwerker weten we de ramen te bereiken die voor jou te hoog liggen. Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je de ramen wilt laten wassen op de begane grond. Zowel de ramen buiten als binnen maken we optimaal en streeploos schoon.

Als we dan op de gewenste hoogte zijn om de ramen te wassen, kunnen we gelijk helpen met andere onderhouds- of schoonmaakwerkzaamheden. Denk aan het vervangen van dakpannen of het legen van dakgoten. Zo kun jij veilig met beide benen op de grond blijven terwijl het pand van boven tot onder wordt aangepakt.

 

Ramen wassen op hoogte door Van Dijk en De Boer

Durf je het niet aan of ontbreekt het je aan de middelen om de ramen op de bovenste verdiepingen schoon te maken? Neem contact op met de schoonmakers van Van Dijk en De Boer. Wij hebben het materiaal en de ervaring om op hoogte ramen te wassen. Dit doen we dan ook graag voor je. Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak, zodat wij binnenkort bij jou op de stoep staan.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.