Skip to the content

Ramen wassen op (grote) hoogte

Content Left

Schone ramen zijn erg belangrijk voor de uitstraling van jouw pand of woning. Met onze hoogwerker zijn wij uitstekend uitgerust voor het uitvoeren van glasbewassing op hoogte. Periodiek maar ook op aanvraag kunnen wij jou van schone ramen voorzien. 

Het wassen van ramen is een specialisme, vooral als dit op hoogte plaatsvindt. Onze medewerkers zijn zeer kundig op de ladder maar werken ook veel op hoogte met onze hoogwerker (die tot 24 meter hoogte reikt). Naast het wassen van de ramen kunnen wij ook helpen bij het vervangen of rechtleggen van dakpannen, het legen van dakgoten en het afsoppen van gevelbeplating, nokken of ûleboarden. Ook zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen. Mocht je geïnteresseerd zijn in onze dienstverlening op hoogte dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.