Skip to the content

Telescopische glasbewassing

Telescopische glasbewassing

Maak je met regelmaat zelf de ramen van je bedrijfspand of huis schoon, maar blijven hoge en moeilijk bereikbare ramen onaangeroerd? Het is zonde als je klaar bent en de verschillen ziet tussen de schone en ongewassen ramen. Met telescopische glasbewassing is het mogelijk om bij de onbereikbare plekken te komen en zodoende alle ramen te wassen.

Ontbreekt het je aan de materialen of reinigingsmiddelen om de hoge ramen te wassen? Schakel ons in voor telescopische glasbewassing. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden die we bieden. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Hoge en moeilijk bereikbare ramen wassen

Om hoge ramen en lastige hoeken goed te kunnen bereiken, maken we gebruik van professionele reinigingsmaterialen. Door de lichte, telescopische stangen van aluminium en koolstof kunnen we gemakkelijk bij de hoge ramen en de stevigheid van de stangen maakt het mogelijk kracht te zetten bij het wassen. De telescopische glasbewassing doen we met puur water zonder mineralen, waardoor het resultaat altijd kalkvrij, brandschoon en streepvrij is.

Telescopische glasbewassing is erg geschikt voor het wassen van ramen die moeilijk te bereiken zijn. Ook gevelplaten kunnen we met deze schoonmaaktechniek aanpakken. Heb je belangstelling bij volledige gevelreiniging, informeer dan bij een van onze specialisten.

 

Telescopische en andere glasbewassing

Als je op zoek bent naar een oplossing om die hoge en lastig bereikbare ramen schoon te maken, ben je bij ons aan het goede adres voor telescopische glasbewassing. En dat is niet alles. We leveren diverse reinigingsdiensten waarbij onze schoonmakers gespecialiseerd zijn in glasreiniging. Voor het wassen van binnen- en buitenramen beschikken we over jarenlange ervaring. Dankzij onze hoogwerker wassen wij ook ramen op (grote) hoogte. Onze aandacht gaat volledig uit naar een hoge kwaliteit en we zorgen altijd voor een kristalhelder en streeploos eindresultaat.

 

Telescopische glasbewassing door Van Dijk en De Boer

Wring jezelf niet langer in moeilijke bochten om die hoge en lastige bereikbare ramen schoon te maken, maar schakel Van Dijk en De Boer in voor telescopische glasbewassing. Meer weten over de mogelijkheden waarbij we eenmalig of regelmatig langskomen voor het wassen van de ramen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.