Skip to the content

Schoonmaakbedrijf Balk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Balk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door structureel kwaliteit te leveren, zorgen wij ervoor dat alles bij jou netjes, schoon en opgeruimd is. We bieden je graag een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan en zijn in diverse takken binnen de schoonmaak gespecialiseerd. Je kunt daarom bij ons terecht voor industriële reiniging, interieurschoonmaak en specialistische reiniging, zoals glas- en gevelreiniging of riool reiniging.

De professionele schoonmakers van ons schoonmaakbedrijf staan graag in Balk voor je klaar. Of je nu een onderneming hebt of niet. Meer weten over wat wij jou kunnen bieden op het gebied van professionele schoonmaak? Lees dan hieronder verder voor meer informatie.

 

Professionele industriële reiniging

De diensten die grote zakelijke (industriële) klanten bij ons afnemen is zeer divers. Zo verzorgen wij periodieke specialistische industriële reiniging van productielijnen in de voedingsmiddelenindustrie en andere productiesectoren, maar onderhouden wij ook de schoonmaak tijdens grote scheepsbouwprojecten. Het is dus maar net waar wij jou bij kunnen helpen op het gebied van reinigen en schoonmaak. We kunnen bepaalde werkzaamheden het hele jaar door doen, maar het is ook mogelijk om dit op projectmatige basis te doen. Denk aan een opleverschoonmaak van nieuwbouw. Het is daarin maar net wat jij prettig vindt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Specialistische schoonmaak

Bij specialistische reiniging moet je denken aan schoorsteenvegen, gladheidsbestrijding, zonnepanelen reinigen, vloer onderhoud, ongediertebestrijding of het verwijderen van graffiti. De buitenzijde van een woning of zakelijk pand geeft altijd de eerste indruk van de binnenzijde. Om die reden bieden wij ook glas- en gevelreiniging. Het wassen van de ramen en gevel reinigen en impregneren zijn werkzaamheden die daar bij komen kijken.

De rioolreiniging is de dienst waar ons bedrijf op is gebouwd. Met twee loodgieters als oprichters zit rioolreiniging ons vanaf de start in het bloed. Wij helpen jou daarom graag bij rioolproblemen.

Tot slot de interieurschoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes, kantoren en klaslokalen. Een schone omgeving zorgt tenslotte voor een prettig en gezond leefklimaat. Wij creëren daarom graag een hygiënische en fijne plek om te verblijven.

schoonmaakbedrijf balk

Professionele schoonmaakbedrijf vanuit Balk inschakelen

Woon en werk je in Balk en wil je de schoonmaak van je huis of bedrijf overlaten aan een professioneel bedrijf? Met de reinigingsservice van Van Dijk en De Boer ben je verzekerd van een hygiënisch en net resultaat, dat zorgt voor een gezond klimaat. Wij ontzorgen je van de schoonmaakwerkzaamheden en jij profiteert van een opgeruimde en schone omgeving.

In Balk loop je langs prachtige oude huisjes en unieke gebouwen die sfeerbepalend zijn voor het straatbeeld. Prachtige gevels waar je naar blijft kijken en waar je bijzondere details in ontdekt. Als eigenaar van zo’n historisch pand wil je dan een schoon en fris exterieur. Wij zorgen ervoor dat de gevel van jouw pand er top uitziet en dat voorbijgangers even stoppen om die details te aanschouwen. Wil jij een professioneel schoonmaakbedrijf vanuit Balk inschakelen? Kies voor Van Dijk en De Boer!

Schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer staat voor je klaar

Wil je graag gebruik maken van onze specialistische schoonmaakdiensten? Dan staan wij en daarmee onze schoonmakers voor je klaar in Balk. Onze schoonmakers gaan geen enkele schoonmaakuitdaging uit de weg. Door structureel kwaliteit te leveren zorgen wij voor tevreden klanten en een mooie langdurige samenwerking.

Voor meer informatie of vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We kijken vervolgens samen met jou hoe we jouw schoonmaakuitdaging op kunnen lossen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij staan elke dag voor je klaar voor hulp en schoonmaakadvies.
Bel, mail of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.