Skip to the content

Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen

Op diverse plekken in het straatbeeld komt het veel terug: graffiti. Soms prachtige kunstwerken maar vaker ongewilde bevuiling van een eigendom van een ander. Bijvoorbeeld op de gevel van jouw bedrijfspand. Zijn er antileuzen of ongepaste tekeningen aangebracht, dan komen we graag langs om de graffiti te verwijderen.

Zorg voor een smetteloze gevel van je kantoor of bedrijfspand met de reinigingsdiensten van Van Dijk en De Boer. Meer hierover vind je op deze pagina. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Jouw pand als visitekaart

Je wil niet dat jouw pand beklad wordt met ongepaste teksten of tekeningen. Het bedrijfspand is de visitekaart van je onderneming, dus de uitstraling moet te allen tijde van hoge kwaliteit zijn. Daar hoort graffiti niet tussen.

Schakel onze specialisten in die langskomen om de graffiti te verwijderen. Bovendien bieden we binnen onze diensten glas- en gevelreiniging aan. Zo zorgen we ervoor dat het pand volledig vrij is van graffiti en maken we het exterieur van je bedrijf weer als nieuw.

 

Vakkundige verwijdering van graffiti

De graffiti die je op de buitenmuren van je pand aantreft, wil je er volledig af hebben. Dusdanig schoon dat iedere spoor van de graffiti verdwenen is. Wanneer we de graffiti verwijderen, zetten we de beste middelen in. Deze middelen zorgen ervoor dat de graffiti van de gevel af gaat zonder dat het oppervlak van het pand wordt beschadigd. Daarnaast beschikken we over een coatingmiddel die we ter preventie op de gevel aan kunnen brengen. Mochten onverhoopt nieuwe graffititekeningen worden aangebracht, dan zijn ze gemakkelijker en sneller weer te verwijderen.

Het verwijderen van graffiti is een van de specialistische reinigingsdiensten waarmee we zorgen voor een optimale uitstraling van je bedrijf. Naast de buitenzijde nemen we ook de schoonmaak van het interieur op ons. Heb je belangstelling bij een vakkundige schoonmaak op kantoor? Informeer ook dan bij ons naar de mogelijkheden.

 

Graffiti laten verwijderen door Van Dijk en De Boer

Heb je bij aankomst op het werk graffiti aangetroffen op de buitenburen van je pand? Neem snel contact op met onze specialisten. We komen graag langs om de graffiti te verwijderen en met de juiste middelen nieuwe ongewenste werken te voorkomen. Informeer naar de mogelijkheden, zodat het pand er snel weer uitziet zoals jij voor ogen hebt.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.