Skip to the content

Ramen laten wassen (binnen en buiten)

Ramen laten wassen

Schone ramen zijn erg belangrijk voor de uitstraling van jouw pand of woning. Daarnaast zorgt het buitenlicht dat door de ramen schijnt voor een aangename energie binnen. Voor optimale lichtinval en een frisse uitstraling is het belangrijk geregeld de ramen te laten wassen.

Laat de specialisten van Van Dijk en De Boer langskomen. Met de beste middelen en technieken zorgen we ervoor dat de binnen- en buitenramen kristalhelder en streeploos schoongemaakt worden. Lees meer hierover op deze pagina. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

De ramen binnen laten wassen

Glazen deuren en seperatieglas (binnenramen) zorgen voor openheid en licht in het pand. Van de ene ruimte kijk je in de andere ruimte en heb je contact met collega’s of medestudenten. Dat er op kantoor of op school gewerkt en geleefd wordt, zal zijn weerslag hebben op de binnenramen. Vingerafdrukken of vlekken kunnen de doorkijk verhinderen en zijn van invloed op de uitstraling van het interieur. Om dit te voorkomen wassen we de ramen met onze professionele materialen en schoonmaakmiddelen, met als resultaat brandschone en streeploze ramen.

Door de ramen regelmatig te laten wassen, zorg je voor een optimale uitstraling van het pand. Zeker wanneer dit onderdeel is van een algehele interieurschoonmaak waarin de inrichting van boven tot onder wordt gereinigd en onderhouden. Wil je naast het laten wassen van de ramen dat we langskomen voor de schoonmaak op kantoor, op school of in de flat? We informeren je graag over de mogelijkheden.

 

Ramen aan de buitenkant

Binnen wil je het brandschoon hebben, maar ook aan de buitenkant van het kantoor- of schoolgebouw zie je graag schone ramen. Wil je dat we langskomen om de ramen te wassen, dan doen we naar wens de binnen- en buitenramen. Met onze ervaring en de juiste middelen zorgen we altijd voor een optimaal resultaat. Ook hardnekkige vlekken op de ramen zijn voor ons geen probleem.

En moeten we de hoogte in om de ramen te wassen? We beschikken over het materiaal om veilig hoogten tot 24 meter te bereiken. Klik hier voor meer informatie. En om de buitenkant van het pand in zijn geheel te verzorgen, kun je van onze gevelreinigingsdienst gebruikmaken.

 

Ramen laten wassen door Van Dijk en De Boer

Schakel de vakkundige schoonmakers van Van Dijk en De Boer in om met kwaliteit de ramen te laten wassen. Zowel binnen als buiten zorgen we voor een brandschoon resultaat. Wil je hier regelmaat gebruik van maken of heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie en advies.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.