Skip to the content

Schoonmaakbedrijf Workum

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Workum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door structureel kwaliteit te leveren, zorgen wij ervoor dat alles bij jou netjes, schoon en opgeruimd is. We bieden je graag een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan en zijn in diverse takken binnen de schoonmaak gespecialiseerd. Je kunt daarom bij ons terecht voor industriële reiniging, interieurschoonmaak en specialistische reiniging, zoals glas- en gevelreiniging of riool reiniging.

De professionele schoonmakers van ons schoonmaakbedrijf staan in Workum graag voor jou klaar. Of je nu een onderneming hebt of niet. Meer weten over wat wij jou kunnen bieden op het gebied van professionele schoonmaak? Lees dan hieronder verder voor meer informatie.

 

Professionele industriële reiniging

De diensten die grote zakelijke (industriële) klanten bij ons afnemen is zeer divers. Zo verzorgen wij periodieke specialistische industriële reiniging van productielijnen in de voedingsmiddelenindustrie en andere productiesectoren, maar onderhouden wij ook de schoonmaak tijdens grote scheepsbouwprojecten. Het is dus maar net waar wij jou bij kunnen helpen op het gebied van reinigen en schoonmaak. We kunnen bepaalde werkzaamheden het hele jaar door doen, maar het is ook mogelijk om dit op projectmatige basis te doen. Denk aan een opleverschoonmaak van nieuwbouw. Het is daarin maar net wat jij prettig vindt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Specialistische schoonmaak

Bij specialistische reiniging moet je denken aan schoorsteenvegen, gladheidsbestrijding, zonnepanelen reinigen, vloer onderhoud, ongediertebestrijding of het verwijderen van graffiti. De buitenzijde van een woning of zakelijk pand geeft altijd de eerste indruk van de binnenzijde. Om die reden bieden wij ook glas- en gevelreiniging. Het wassen van de ramen en gevel reinigen en impregneren zijn werkzaamheden die daar bij komen kijken.

De rioolreiniging is de dienst waar ons bedrijf op is gebouwd. Met twee loodgieters als oprichters zit rioolreiniging ons vanaf de start in het bloed. Wij helpen jou daarom graag bij rioolproblemen.

Tot slot de interieurschoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes, kantoren en klaslokalen. Een schone omgeving zorgt tenslotte voor een prettig en gezond leefklimaat. Wij creëren daarom graag een hygiënische en fijne plek om te verblijven.

schoonmaakbedrijf workum

Professioneel schoonmaakbedrijf vanuit Workum inschakelen

Kom je zelf niet toe aan bepaalde schoonmaakklussen, maar is het wel van belang dat deze worden uitgevoerd? Dan staan wij en daarmee onze professionele schoonmakers voor je klaar. Of het gaat om een particuliere schoonmaak of een zakelijke schoonmaak van bijvoorbeeld een kantoorpand. Onze schoonmakers gaan geen enkele schoonmaakuitdaging uit de weg. Wij kijken graag samen naar jouw schoonmaakwensen. Zo kunnen wij structureel kwaliteit leveren en jou een schone omgeving bieden.

Wil jij een professioneel schoonmaakbedrijf vanuit Workum inschakelen? Kies voor Van Dijk en De Boer!

Schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer staat voor je klaar

Wil je graag gebruik maken van onze specialistische schoonmaakdiensten? Dan staan wij en daarmee onze schoonmakers voor je klaar in Workum. Onze schoonmakers gaan geen enkele schoonmaakuitdaging uit de weg. Door structureel kwaliteit te leveren zorgen wij voor tevreden klanten en een mooie langdurige samenwerking.

Voor meer informatie of vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We kijken vervolgens samen met jou hoe we jouw schoonmaakuitdaging op kunnen lossen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij staan elke dag voor je klaar voor hulp en schoonmaakadvies.
Bel, mail of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.