Skip to the content

Schoonmaak flat en portieken

Schoonmaak flat en portieken

De entree is het visitekaartje van een flatgebouw. Kom je binnen in een schoon en fris portiek, dan voel je je uitgenodigd om het gebouw binnen te gaan. De schoonmaak van trappenhallen en portieken is dan ook een belangrijk onderdeel in het onderhoud van flatgebouwen en wooncomplexen.

Voor de periodieke schoonmaak van flats en portieken schakel je Van Dijk en De Boer in. Lees op deze pagina hoe onze schoonmaakdiensten er in flats en portieken uitzien. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Een fijn leefklimaat bij jou in de flat

In een appartementencomplex of flatgebouw maken alle bewoners gebruik van de entree en het portiek. Ook jij passeert dagelijks de gemeenschappelijke ruimtes die naar jouw appartement leiden. Het is dan wel zo prettig dat ook deze ruimtes schoon en goed verzorgd zijn. Niet alleen voor je eigen woonplezier, ook als je gasten bij jou thuis uitnodigt, wil je ze een fijne eerste indruk geven.

In veel gevallen bieden wij een combinatie van dienstverleningen aan. De schoonmaak van trappenhallen en portieken in flats kunnen we combineren met dienstverlening op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging. Ook voor ad hoc werkzaamheden als graffiti verwijderen, rioolontstopping, gladheidsbestrijding of afvalverwijdering worden wij veel ingezet. Zo is er vanuit de vereniging van eigenaren één aanspreekpunt voor de schoonmaak en het onderhoud van het gebouw. Onze ervaring is dat dit effectief werkt en dat onze klanten deze insteek zeer waarderen.

 

Onze schoonmaakdiensten

Om ervoor te zorgen dat gemeenschappelijke ruimtes in de flat, zoals de portieken, trappenhallen een liften, netjes en schoon zijn, komen wij graag langs. We hebben de kennis en ervaring om een prettig leefklimaat te creëren in de ruimtes die voor iedereen toegankelijk zijn.

We zetten alleen de beste middelen in om ervoor te zorgen dat de hallen en portieken van jouw flat optimaal schoon zijn. Zeker als je er als inwoners van het complex gezamenlijk gebruik van maakt, wil je erop kunnen rekenen dat de ruimtes hygiënisch en netjes zijn. Hetzelfde geldt voor andere plekken waar je met meer mensen samenkomt. Zo zijn wij ook inzetbaar om op scholen en kantoren de ruimtes schoon te maken, hetzij eenmalig of periodiek.

 

Schoonmaak van flats en portieken door Van Dijk en De Boer

Voor de schoonmaak van flats en portieken zet je de specialisten van Van Dijk en De Boer in. We hebben de beste schoonmakers in dienst die hun hand niet omdraaien voor een grondige schoonmaak. We zijn jou en je medebewoners graag van dienst om een optimaal leefklimaat in het complex te creëren. Informeer naar de mogelijkheden of neem contact met ons op om direct een afspraak te maken.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.