Skip to the content

Schoonmaak flat en portieken

Content Left

Trappenhallen en gemeenschappelijke ruimtes van wooncomplexen, ouderenwoningen en flats dienen structureel schoongehouden te worden om een prettig leefklimaat te creëren. Wij hebben ruime ervaring met de periodieke reiniging van deze ruimtes en gebouwen en zorgen dagelijks voor het behoud van dit prettige leefklimaat!

De entree van een gebouw bepaalt veelal de sfeer van een complex. Wij zorgen ervoor dat er een positief gevoel wordt verkregen door continu te werken aan het behoud van nette en schone ruimtes. De schoonmaak op dit vlak vindt veelal plaats door middel van contracten waarin beschreven staat wat de frequentie is van schoonmaak en ook welke ruimtes dit betreft. Zo maken wij trappenhallen schoon waar vloerbedekking op de grond ligt maar zorgen wij ook voor periodieke reiniging van containerruimtes. In veel gevallen combineren wij de dienstverlening van interieurschoonmaak van trappenhallen en gemeenschappelijke ruimtes met andere onderdelen uit onze dienstverlening zoals glasbewassing en gevelreiniging. Ook voor ad hoc werkzaamheden als rioolproblemen, gladheidsbestrijding of het verwijderen en afvoeren van afval worden wij veel ingezet. Zo heeft een gebouweigenaar of vereniging van eigenaren één aanspreekpunt voor de schoonmaak en het onderhoud van het gebouw en onze ervaring is dat dit effectief werkt en zeer gewaardeerd wordt door onze klanten.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.