Skip to the content

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws en recente ontwikkelingen!

Hart voor cultuur

Hart voor cultuur

Bij Van Dijk en De Boer ligt de prioriteit op het leveren van hoge kwaliteit in de schoonmaakwerkzaamheden die we uitvoeren. Onze specialisten hebben de nodige kennis en ervaring in huis en krijgen er energie om bij onze klanten aan de slag te gaan. We voelen grote betrokkenheid en zetten alles in werking om de beste resultaten te leveren.

Grote schoonmaak in het centrum van Sneek

Grote schoonmaak in het centrum van Sneek

De lente is onlangs begonnen en voor veel mensen is dat een moment om het hele huis van binnen en buiten op te frissen. Door het interieur op te ruimen en grondig schoon te maken, ga je met frisse energie het nieuwe seizoen in.

Industriële reiniging

Schoonmaken en reinigen, onze verschillende diensten

Het schoonmaken en reinigen van diverse ruimtes en onderdelen vraagt om de nodige kennis. Voor bepaalde materialen gebruik je specifieke schoonmaakmiddelen en om het gewenste resultaat te krijgen, is het belangrijk de juiste technieken en methodes toe te passen. Bij Van Dijk en De Boer beschikken we over de kennis die nodig is om het beste resultaat binnen diverse diensten te leveren. In deze blog zetten we onze verschillende diensten op een rij, zodat je weet wat je kunt verwachten van onze schoonmaak- en reinigingswerkzaamheden.

Schoonmaak Martinikerk

Schoonmaken op een iconische plek: de toren van de Martinikerk

Onderdeel van het werk bij Van Dijk en De Boer is dat we regelmatig klanten bezoeken op unieke plekken. Onze schoonmakers hebben in Sneek en omgeving al tal van bijzondere locaties mogen schoonmaken.

kantoorschoonmaak

Kantoren schoonmaken, 's avonds of tijdens kantooruren?

Tijdens je werk op kantoor wil je zoveel mogelijk de focus leggen op de werkzaamheden die er die dag op de agenda staan. Belangrijke klantafspraken, korte overleggen met collega's en naderende deadlines, je hebt genoeg te doen.

Na 73 jaar met pensioen

Na 73 jaar met pensioen

Vorig jaar vierden we ons 50-jarig bestaan. Twee vrouwen die voor het grootste deel onderdeel zijn geweest van het bestaan van Van Dijk en De Boer, zijn Pinky Van Roeden (71) en Anja Koenen-Poepjes (66).

hygiënenormen in het onderwijs

De rol van professionele schoonmaak bij hygiënenormen in het onderwijs

Werk je in het onderwijs, dan zul je als geen ander weten hoe belangrijk het is de fysieke omgeving schoon te houden. Op basisscholen zijn de kinderen zich er niet altijd bewust van hoe om te gaan met elkaar en met spullen. Ook op middelbare scholen kunnen leerlingen het niet al te nauw nemen met het hygiënebeleid.

Pand Van Dijk & De Boer december 2023

Op een gezond 2024

Als je het ons vraagt, is 2023 voorbijgevlogen. Het was een jaar waarin we weer prachtige opdrachten hebben uitgevoerd bij de vaste adressen waar we met plezier komen en bij nieuwe opdrachtgevers die we mochten ontmoeten.

Europese aanbesteding goed besteed

Europese aanbesteding goed besteed

Per 1 oktober 2023 zijn wij als schoonmaakbedrijf een driejarig contract -met mogelijke verlenging van zeven jaar- aangegaan met onze thuisgemeente Súdwest-Fryslân.

schoonmaaktips voor thuis

4 schoonmaaktips voor thuis

Merk je dat je thuis regelmatig tegen een onverwacht ongelukje stuit waarbij vlekken ontstaan of dat een onaangename geur zich door de ruimte verspreidt? Of moeten de wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden goed gebeuren, maar heb je daar onvoldoende tijd voor?

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.