Skip to the content

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws en recente ontwikkelingen!

Gladheidsbestrijding

Deze toppers zijn vanaf vanmorgen vijf uur in de weer om o.a. het Antonius Ziekenhuis Sneek en andere belangrijke (zorg)instelllingen in Sneek sneeuw- en ijsvrij te maken! 

Specialistische reiniging & desinfectie

Deze toppers van ons hebben keihard gewerkt om, na een corona uitbraak, zo snel mogelijk tientallen appartementen weer bewoonbaar te maken na een volledige reiniging en desinfectie!

Geslaagd!

Wij zijn trots op deze toppers die allen zijn geslaagd voor de basisvakopleiding glasbewassing! Super goed gedaan!

Reinigen gevelbeplating

Deze gevel van Autoschade Van Kalsbeek is weer prachtig mooi schoon geworden. Heeft u ook een bedrijfspand dat een opfrisbeurt kan gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Steiger weer schoon en veilig!

Met behulp van de stoomcleaner maakt onze medewerker deze, door onder andere het weer en algaanslag vies en glad geworden, steiger weer mooi schoon én veilig. Wel zo fijn richting het voorjaarsseizoen!

Attentie voor onze medewerkers

Voor al onze medewerkers hebben wij een kleine attentie! Trots om te zien hoe we met elkaar een bijdrage leveren aan het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus!

Mededeling coronavirus

Na de nieuwe maatregelen zoals gisteren aangekondigd door de Rijksoverheid en de continue ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus informeren wij u hierbij over de insteek van Schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.