Skip to the content

Specialistische reiniging

Specialistische reiniging

Kamp je met ongedierte in huis of wil je de schoorsteen vegen om er de komende winter warm bij te zitten? Voor reinigingsdiensten van specifieke orde maak je gebruik van de schoonmaakservice van Van Dijk en De Boer. Sommige machines en/of materialen (zakelijk) of onderdelen in huis (particulier) die je wilt reinigen, vragen om een andere techniek dan je doorgaans gewend bent. Onze specialistische reiniging zorgt er in die gevallen voor dat je machines, materialen en/of onderdelen effectief schoongemaakt worden zonder beschadigingen op te lopen.

Op deze pagina ontdek je welke producten en diensten onder de specialistische reiniging vallen en hoe je onze schoonmakers hiervoor inschakelt. Klik hiervoor op onderstaande knop of lees rustig verder. Bekijk ook gerust onze andere diensten die je inzet voor onder andere de reiniging van de gevel. 

Bekijk onze specialismen in specialistische reiniging

 

Specialistische reiniging voor resultaat zonder beschadigingen

Wil je een professionele onderhoud of reiniging van je nieuwe bedrijfsvloer, bijvoorbeeld van een kantoor, gang of gymzaal? Of heb je sinds kort zonnepanelen op het dak en durf je het niet zelf aan die te reinigen? Laat het over aan onze professionele schoonmakers die met de juiste kennis en middelen de specialistische reiniging op zich nemen. Zij zorgen voor een schoon resultaat zonder beschadigingen op het materiaal aan te brengen.

 

Met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid

Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid staan in de schoonmaak door Van Dijk en De Boer voorop. Vanuit deze kernwaarden verlenen wij onze diensten om tot het gewenste resultaat te komen. Je kunt ons erop vertrouwen dat we met zorg je machines, materalen en/of onderdelen schoonmaken zonder deze te beschadigen. Vanwege onze kennis en ervaring over hoe om te gaan met jouw vloer, zonnepanelen of schoorsteen zijn we erop gebrand het beste resultaat af te leveren. Meer informatie over de vormen van specialistische reiniging vind je op deze pagina. Of ben je op zoek naar bijvoorbeeld professionele schoonmaak van het kantoor? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

 

Specialistische reiniging door Van Dijk en De Boer

Op zoek naar een professionele schoonmaakdienst voor het vegen van je schoorsteen of het onderhouden van je bedrijfsvloer? Schakel de specialistische reiniging van Van Dijk en De Boer in en vertrouw erop dat je machines, materialen en/of onderdelen schoon en onbeschadigd afgeleverd worden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie en advies en maak zorgeloos gebruik van onze schoonmaakdiensten.