Skip to the content

Schoorsteenvegen

Schoorsteenvegen Friesland

Veilig en verantwoord genieten van de warmte die de hout- of palletkachel afgeeft? Laat voorafgaand aan het aansteken van de kachel een van de specialisten van Van Dijk en De Boer langskomen die het schoorsteenvegen op zich neemt.

Schoorsteenvegen is een van onze oudste specialisaties. Je kunt erop vertrouwen dat we met vakkundigheid en kwaliteit jouw schoorsteen of ventilatiekanaal schoonmaken. Meer hierover lees je op deze pagina. Wil je gebruikmaken van onze dienstverlening? Klik dan op onderstaande knop.

Neem contact op voor meer informatie

 

Schoorsteenvegen voor een veilig resultaat

Het stoken van de kachel wil je veilig kunnen doen. Roet en deeltjes die tijdens het stoken niet verbranden, komen in de schoorsteen of het ventilatiekanaal terecht. Om brandgevaar te voorkomen is schoorsteenvegen van groot belang, dus bij Van Dijk en De Boer zorgen wij ervoor dat je zorgeloos de ruimte kunt verwarmen met behulp van de houtkachel.

We zijn gespecialiseerd in alle soorten schoorstenen en ventilatiekanalen die we van binnen en van buiten schoonmaken. Met het juiste gereedschap pakken wij het werk voor je op. Schoorsteenvegen is een van de reinigingswerkzaamheden waarin we gespecialiseerd zijn, maar ook voor de schoonmaak van je zonnepanelen of voor ongediertebestrijding ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Gericht op hoge kwaliteit

Met onze gereedschap klimmen wij het dak op om je schoorsteen van buiten schoon te maken. En ook van binnenuit weten wij de schoorsteen of het ventilatiekanaal goed te bereiken. We gaan voor kwaliteit en leveren het beste resultaat af: een goed werkend kanaal. Voor zowel particulieren als woningstichtingen zijn wij het schoonmaakbedrijf waar je op kunt vertrouwen als het gaat om schoorsteenvegen. En denk ook aan onze andere reinigingsdiensten, variërend van schoonmaak in de scheepsbouw tot interieurreiniging op scholen, waar kwaliteit en deskundigheid vooropstaan.

 

Schoorsteenvegen door Van Dijk en De Boer

Is het tijd om de hout- of palletkachel aan te steken? Zorg ervoor dat je dit in alle veiligheid kunt doen. Laat het schoorsteenvegen over aan de specialisten van Van Dijk en De Boer, zodat je zorgeloos van de behaaglijke warmte kunt genieten. Heb je vragen over deze of een van onze andere specialistische reinigingsdiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je kunnen informeren over de mogelijkheden.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.