Skip to the content

Schoonmaakbedrijf Joure

Ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Joure? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren jou graag een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Door structureel kwaliteit te leveren, zorgen wij voor tevreden klanten waarmee wij jarenlange relaties onderhouden. Als schoonmaakbedrijf in Joure zijn wij gespecialiseerd in verschillende vormen van schoonmaak. Denk aan industriële reiniging, interieurschoonmaak en specialistische reiniging, zoals glas- en gevelreiniging of riool reiniging.

Onze specialisten staan graag voor jou klaar. Meer informatie over onze diensten lees je hieronder.

 

Industrieel

Bij Schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer leveren we veel verschillende diensten voor facilitaire problemen. Om te beginnen industriële reiniging. Veel grote industriële organisaties in het noorden maken al jarenlang gebruik van deze dienstverlening. Hieronder valt onder andere het periodiek verzorgen van specialistische reiniging van productielijnen in de voedingsmiddelenindustrie en andere productiesectoren, maar ook het onderhouden van de schoonmaak tijdens grote scheepsbouwprojecten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Specialistische schoonmaak

Bij specialistische reiniging moet je denken aan schoorsteenvegen, gladheidsbestrijding, zonnepanelen reinigen, vloer onderhoud, ongediertebestrijding of het verwijderen van graffiti. De buitenzijde van een woning of zakelijk pand geeft altijd de eerste indruk van de binnenzijde. Om die reden bieden wij ook glas- en gevelreiniging. Het wassen van de ramen en gevel reinigen en impregneren zijn werkzaamheden die daar bij komen kijken.

De rioolreiniging is de dienst waar ons bedrijf op is gebouwd. Met twee loodgieters als oprichters zit rioolreiniging ons vanaf de start in het bloed. Wij helpen jou daarom graag bij rioolproblemen.

Tot slot de interieurschoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes, kantoren en klaslokalen. Een schone omgeving zorgt tenslotte voor een prettig en gezond leefklimaat. Wij creëren daarom graag een hygiënische en fijne plek om te verblijven.

Schoonmaakbedrijf Joure

Particulier & zakelijk schoonmaakbedrijf in Joure

Met ons schoonmaakbedrijf in Joure bieden we jou als particulier, maar ook als zakelijke klant diverse diensten aan. Hiervoor maken wij altijd een plan op maat, geheel naar wens voor jou als klant. In ons schoonmaakbedrijf maken we daarnaast gebruik van duurzame materialen en middelen. Denk aan biologisch afbreekbaar en cradle-to-cradle, wat inhoudt dat de schoonmaakmiddelen gemaakt zijn uit gebruikt materiaal. Bij ons staat veiligheid natuurlijk ook voorop. Alle medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en volgen structureel trainingen en opleidingen.

Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Joure gaan wij voor het uiterste. Onze schoonmakers gaan geen enkele schoonmaakuitdaging uit de weg. Door structureel kwaliteit te leveren zorgen wij voor tevreden klanten en een mooie langdurige samenwerking.

Schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer staat voor je klaar

Wij zijn de schoonmaakspecialist waar je op kunt rekenen. Met de verschillende diensten die wij aanbieden op het gebied van schoonmaak helpen wij je graag met jouw schoonmaakprobleem en/of uitdaging. Voor vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We kijken vervolgens samen met jou hoe we jouw schoonmaakuitdaging op kunnen lossen.  

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij staan elke dag voor je klaar voor hulp en schoonmaakadvies.
Bel, mail of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.