Skip to the content

Schoonmaakbedrijf Stavoren

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Stavoren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door structureel kwaliteit te leveren, zorgen wij ervoor dat alles bij jou netjes, schoon en opgeruimd is. We bieden je graag een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan en zijn in diverse takken binnen de schoonmaak gespecialiseerd. Je kunt daarom bij ons terecht voor industriële reiniging, interieurschoonmaak en specialistische reiniging, zoals glas- en gevelreiniging of riool reiniging.

De professionele schoonmakers van ons schoonmaakbedrijf staan in Stavoren graag voor je klaar. Of je nu een onderneming hebt of niet. Meer weten over wat wij jou kunnen bieden op het gebied van professionele schoonmaak? Lees dan hieronder verder voor meer informatie.

 

Professionele industriële reiniging

De diensten die grote zakelijke (industriële) klanten bij ons afnemen is zeer divers. Zo verzorgen wij periodieke specialistische industriële reiniging van productielijnen in de voedingsmiddelenindustrie en andere productiesectoren, maar onderhouden wij ook de schoonmaak tijdens grote scheepsbouwprojecten. Het is dus maar net waar wij jou bij kunnen helpen op het gebied van reinigen en schoonmaak. We kunnen bepaalde werkzaamheden het hele jaar door doen, maar het is ook mogelijk om dit op projectmatige basis te doen. Denk aan een opleverschoonmaak van nieuwbouw. Het is daarin maar net wat jij prettig vindt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Specialistische schoonmaak

Bij specialistische reiniging moet je denken aan schoorsteenvegen, gladheidsbestrijding, zonnepanelen reinigen, vloer onderhoud, ongediertebestrijding of het verwijderen van graffiti. De buitenzijde van een woning of zakelijk pand geeft altijd de eerste indruk van de binnenzijde. Om die reden bieden wij ook glas- en gevelreiniging. Het wassen van de ramen en gevel reinigen en impregneren zijn werkzaamheden die daar bij komen kijken.

De rioolreiniging is de dienst waar ons bedrijf op is gebouwd. Met twee loodgieters als oprichters zit rioolreiniging ons vanaf de start in het bloed. Wij helpen jou daarom graag bij rioolproblemen.

Tot slot de interieurschoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes, kantoren en klaslokalen. Een schone omgeving zorgt tenslotte voor een prettig en gezond leefklimaat. Wij creëren daarom graag een hygiënische en fijne plek om te verblijven.

Schoonmaakbedrijf Stavoren

Professionele schoonmaakbedrijf vanuit Stavoren inschakelen

In Stavoren kijk je vanaf de dijk uit over het indrukwekkende IJsselmeer en loop je zo via de havens het gezellige centrum in. De stad kenmerkt zich door de prachtige huizen en historische panden die ieder een unieke uitstraling hebben. Wij worden als schoonmaakbedrijf vanuit Stavoren ingezet in om het exterieur van deze karakteristieken tot in de puntjes te verzorgen. Dit doen wij onder andere met onze glas- en gevelreiniging.

Maar ook het interieur van kantoorpanden, scholen en horecaondernemingen in Stavoren zijn voor ons van dagelijkse orde. Voor professionele reiniging aan binnen- en buitenkant schakel je daarom Van Dijk en De Boer in.

Schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer staat voor je klaar

Wil je graag gebruik maken van onze specialistische schoonmaakdiensten? Dan staan wij en daarmee onze schoonmakers voor je klaar in Bolsward. Onze schoonmakers gaan geen enkele schoonmaakuitdaging uit de weg. Door structureel kwaliteit te leveren zorgen wij voor tevreden klanten en een mooie langdurige samenwerking.

Voor meer informatie of vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We kijken vervolgens samen met jou hoe we jouw schoonmaakuitdaging op kunnen lossen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij staan elke dag voor je klaar voor hulp en schoonmaakadvies.
Bel, mail of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.