Skip to the content

Schoonmaak kantoor

Schoonmaak kantoor

Stap jij iedere dag gemotiveerd de deur uit om naar kantoor te gaan? Je kijkt uit naar de werkzaamheden die op je agenda staan en je woont een aantal interessante afspraken bij met collega’s en klanten. Als je in de ochtend op kantoor komt, wil je de nieuwe dag fris beginnen in een schone omgeving. Met onze schoonmaakservice op kantoor zorgen wij voor een hygiënische en opgeruimde omgeving, waar jij en je collega’s optimaal kunnen werken.

Lees hieronder wat het belang is van goede schoonmaak op kantoor en hoe je gebruik kunt maken van de reinigingsservice van Van Dijk en De Boer. Zoek je naar schoonmaakservice in andere panden, zoals in flats of op scholen? Op onze site vind je onder de betreffende pagina’s de nodige informatie. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Betere prestaties met goede schoonmaak op kantoor

Heb je belangrijke taken op de agenda staan die de nodige concentratie van je vragen? Een hygiënische werkomgeving en een opgeruimd bureau dragen bij aan een hogere werkprestatie. Je wordt niet afgeleid door rondslingerende spullen en een frisse geur die na een schoonmaak op kantoor achterblijft, stimuleert je om aan de slag te gaan.

En niet alleen voor je concentratie is een opgeruimd kantoor bevorderend. Een hygiënische omgeving is belangrijk voor je lichamelijke gezondheid. Om aan de hygiënevoorschriften te voldoen, is de schoonmaak van de kantine of keuken en van de sanitaire ruimtes essentieel. En krijg je regelmatig gasten over de vloer, dan dient het kantoorpand als visitekaartje voor je bedrijf. Met een goede schoonmaak van het kantoor door Van Dijk en De Boer zorg je ervoor dat het pand altijd netjes oogt en hygiënisch is.

schoonmaakbedrijf kantoor en kantoorpanden schoonmaken

 

Vergeet de buitenkant niet

Een schoon interieur op je werk is belangrijk en prettig. Voor de interne werkzaamheden, maar ook met betrekking tot de klanten die je bezoeken en een indruk van het bedrijf krijgen. Dan kan de schoonmaak binnenshuis tot in de puntjes verzorgd zijn, maar voor de uitstraling van je bedrijf behoeft het exterieur ook aandacht. Schakel ons daarom in voor het wassen van de ramen en het reinigen van de gevel.

 

Zorg voor een goede schoonmaak op kantoor door Van Dijk en De Boer

Begin jij je dag het liefst achter een schoon bureau, maar heb je eigenlijk geen tijd om naast je werk de schoonmaak op kantoor op je te nemen? Schakel de schoonmaakservice van Van Dijk en De Boer in. Je kunt altijd verblijvend contact opnemen voor informatie over de mogelijkheden en de frequentie. We zijn je graag van dienst, zodat jij en je collega’s op een hygiënisch kantoor de werkdag kunnen beginnen.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.