Skip to the content

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud Friesland

De vloer van je kantoor, school of woning komt dagelijks in aanraking met schoenafdrukken die van buiten komen of vlekken die door bijvoorbeeld koffie ontstaan. Waar de ene soort vloer met een veeg weer schoon is, is de andere soort gevoeliger voor vocht en vlekken. Vloeronderhoud en -reiniging zijn dan ook erg belangrijk voor de uitstraling en kwaliteit van de vloer.

Schakel Van Dijk en De Boer in voor het onderhoud en de reiniging van je vloer. Op deze pagina lees je wat je hierin van ons kunt verwachten. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Vloeronderhoud voor iedere type vloer

De ene vloer is de andere niet en vraagt dus om een andere aanpak als het gaat om reiniging en onderhoud. Wij beschikken over de kennis en ervaring die nodig is om de vloer van jouw kantoorpand of school optimaal te onderhouden. De vloer heeft naderhand weer een frisse en schone uitstraling.

En terwijl we het vloeronderhoud op ons nemen, kun je meteen gebruikmaken van onze andere schoonmaakdiensten die we op kantoor of school uitvoeren. Heb je interesse, informeer dan naar de mogelijkheden.

 

Op kantoor of bij je thuis?

Of je nu wenst dat we eenmalig of herhaaldelijk langskomen voor het vloeronderhoud, we laten altijd een volledig schone en hygiënische vloer achter. Met de beste reinigingsmiddelen in de aanslag en een hoge mate van expertise nemen we de vloer onder handen, ongeacht het type vloer.

We zijn er voor de zakelijke en particuliere markt. Dus werk je op kantoor en zoek je naar een vakkundig schoonmaakbedrijf dat regelmatig langskomt voor vloeronderhoud? Of wil je dat we bij jou thuis langskomen voor een eenmalige schoonmaak van de vloer? Neem vrijblijvend contact op om te vragen naar onze diensten. Naast vloeronderhoud en schoonmaak binnenshuis kun je ons bovendien inschakelen voor reinigingswerkzaamheden buiten. Denk aan het reinigen van zonnepanelen of het wassen van de ramen die zich op grote hoogte bevinden.

 

Vloeronderhoud door Van Dijk en De Boer

De vloer waar dagelijks op geleefd en gewerkt wordt wil je schoon en mooi houden. Ontbreekt het je aan tijd en kennis om dit zelf te doen? Maak gebruik van de schoonmaakdiensten van Van Dijk en De Boer. We weten precies welke middelen en technieken we gebruiken voor het onderhoud van jouw vloer. Wij zorgen voor een vakkundige vloeronderhoud. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op, dan bespreken we wat we voor je kunnen betekenen.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.