Skip to the content

Rioolreiniging

Rioolreiniging Sneek

Is een regenbui genoeg om jouw toilet te doen overstromen of heb je regelmatig te maken met verstopte leidingen? Schakel de rioolreiniging van Van Dijk en De Boer in en voorkom dat verstoppingen, overstromingen of stankoverlast in je huis terugkeren. Ontdek op deze pagina hoe wij je met onze diensten overlast door water en stank voorkomen. Ook als je al overlast ondervindt, lossen wij het probleem voor je op. Bijvoorbeeld door het onderzoeken en reinigen van het riool. Klik op onderstaande knop om al onze diensten op het gebied van rioolreiniging te bekijken.

Bekijk onze specialismen in rioolreiniging

Heb je vragen die niet met de riolering te maken heeft, maar waarvoor je de expertise van Van Dijk en De Boer nodig hebt, bekijk dan onze andere diensten. Van het schoonmaken van je kantoor tot professionele glas- en gevelreiniging, bij ons ben je aan het juiste adres.

 

Op zoek naar de oorzak van de overlast

Je wilt ongestoord gebruik kunnen maken van de kraan en het toilet zonder dat een verstopping of overstroming roet in het eten gooit. Als je na een flinke regenbui een onaangename geur opmerkt en last hebt van een teveel aan water, laat dan een rioolonderzoek uitvoeren. Hierin zoeken wij naar de oorzaak van het probleem om die vervolgens te verhelpen. Voor rioolreiniging schakel je de hulp in van onze ervaren loodgieters die tot de kern van de situatie weten te komen. Eenmaal gevonden, dan lossen zij het probleem voor je op.

 

Onze rioolreiniging die de overlast voor je oplost

Als de oorzaak van de verstopping of overlast is gesignaleerd, dan komen wij met een oplossing. Laat je riool ontstoppen en voorkom herhaling met het advies van onze deskundigen. En is een leiding beschadigd of gesprongen, dan zorgen wij voor de reparatie. Dankzij onze rioolreiniging, komen water- en stankoverlast niet zomaar opnieuw op.

Is de overlast door een kapotte riolering verholpen, maar dient een andere situatie zich aan waarvoor je een van onze schoonmaakdiensten nodig hebt? Denk daarbij aan schoonmaak voor bedrijven én voor particulieren. Wij staan garant voor kwaliteit en nemen jouw reinigingswerkzaamheden graag van je over.

 

Rioolreiniging laat je over aan Van Dijk en De Boer

Je riool laten onderzoeken, ontstoppen of repareren? Schakel de experts van Van Dijk en De Boer in om water- en stankoverlast op te lossen. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden voor rioolreiniging. Met onze ervaring is overlast door verstoppingen en overstromingen verleden tijd.