Skip to the content

Specialistisch schoonmaakbedrijf in Friesland

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat zaken oppakt waar jij je vingers liever niet aan wilt branden? Gebrek aan ervaring leidt ertoe dat je de reiniging van bepaalde objecten overlaat aan een specialistisch schoonmaakbedrijf. Wij zijn het adres dat over die kennis en ervaring beschikt en waarmee we iedere situatie zonder problemen aanpakken. 

Ontdek hier waarom wij het specialistisch schoonmaakbedrijf zijn dat jou kan helpen bij schoonmaak die van specifieke orde is. Naast specialistische reiniging kan je ons bovendien inschakelen voor uiteenlopende diensten, waaronder gevelreiniging en interieurschoonmaak. Benader ons met je vragen over de verschillende mogelijkheden, zodat we je volledig kunnen informeren. 

 

Waarom een specialistisch schoonmaakbedrijf?

Wil je je zonnepanelen reinigen of de schoorsteen vegen, dan vraagt dat om specifieke kennis over de handelingen die je moet verrichten. Je hebt de juiste middelen nodig om de reiniging goed uit te voeren en het resultaat moet niet alleen schoon zijn, je wilt het materiaal onbeschadigd laten. Om ervoor te zorgen dat de schoorsteen of het zonnepaneel weer optimaal kan functioneren, is reiniging door ons als specialistisch schoonmaakbedrijf geboden.

Dat heeft alles te maken met de kennis en deskundigheid die wij in huis hebben om de schoonmaak op ons te nemen. We gebruiken de beste middelen en onze ervaring is het bewijs dat het resultaat na de schoonmaak perfect is. Onze specialistische schoonmaak bestaat uit een aantal diensten waar zowel particulieren als bedrijven gebruik van kunnen maken: reiniging van zonnepanelen, schoorsteenvegen, gladheidsbestrijding, vloeronderhoud, ongediertebestrijding en verwijdering van graffiti. Wil je meer weten over een van deze reinigingsdiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Specialistisch schoonmaakbedrijf Friesland

Specialistisch schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer

Ben jij op zoek naar een oplossing voor reiniging die van specifieke orde is? En wil je er zeker van zijn dat het object optimaal gereinigd én onbeschadigd uit de schoonmaak komt? Schakel dan de ervaren schoonmakers van Van Dijk en De Boer in. We zijn een specialistisch schoonmaakbedrijf dat veelvuldig bewezen heeft dat onze methode en technieken echt werken.

Voor de particuliere en zakelijke markt zijn wij breed inzetbaar en we helpen jou graag in je hulpvraag. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden voor specialistische reiniging en leg je situatie en wensen aan ons voor. We staan voor je klaar met informatie en persoonlijk advies.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij staan elke dag voor je klaar voor hulp en schoonmaakadvies.
Bel, mail of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.