Skip to the content

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Heb je tekenen gevonden die wijzen op de aanwezigheid van muizen? Of heeft er zich een wespennest gevormd onder de dakgoot waar je zo snel mogelijk vanaf wilt? Met professionele ongediertebestrijding worden deze onwelkome gasten vakkundig verwijderd.

Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden diverse vormen van gespecialiseerde reiniging aan waaronder schoorsteenvegen en vloeronderhoud. De ongediertebestrijding is daar ook een van en daarvoor zetten wij ons gediplomeerde vakmensen in. Lees er meer over op deze pagina. Liever meteen een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Ongedierte bestrijden en voorkomen

Als je thuis of op het werk wordt geconfronteerd met de aanwezigheid van ongedierte, wil je snel handelen. Niet ingrijpen betekent automatisch dat de populatie zich gaat uitbreiden. Zeker wanneer de dieren bij jou een comfortabele plek hebben gevonden om te verblijven.

Schakel daarom meteen onze ongediertebestrijding in. We beschikken over de beste middelen en technieken om iedere vorm van ongedierte effectief aan te pakken. En met praktische adviezen en tips helpen we je te voorkomen dat de problemen terugkeren.

 

Kwaliteit en deskundigheid voorop

In onze werkzaamheden concentreren wij ons altijd op kwaliteit met het gewenste resultaat als gevolg. Met oog op duurzaamheid, veiligheid en flexibiliteit gaan we te werk en je kunt erop vertrouwen dat we de klus goed en vakkundig afronden. Onze vakmensen hebben namelijk diverse cursussen en certificaten weten te behalen en houden dezen up-to-date. Iedere dag maken we weer gebruik van onze kennis en ervaring. Niet alleen binnen de ongediertebestrijding, ook bij onze andere diensten zoals het reinigen van zonnepanelen of tijdens de schoonmaak in de voedselindustrie.

 

Ongediertebestrijding door Van Dijk en De Boer

Wanneer je ongedierte hebt aangetroffen thuis of op het bedrijf, dan wil je er zo snel mogelijk vanaf en dat het ongedierte wegblijft. Heb je overlast van ongedierte, schakel dan direct de specialisten van Van Dijk en De Boer in. We komen graag bij je langs om de ongediertebestrijding te verrichten. Neem contact met ons op om de situatie voor ons de schetsen, zodat we met de beste middelen bij jou langs kunnen komen.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.