Skip to the content

Ongediertebestrijding

Content Left

Ze komen altijd onverwacht en zijn nooit gewenst: ratten, muizen, vlooien, kakkerlakken en wespen. Wij helpen u op het vlak van bestrijding van deze en andere vormen van ongedierte maar kunnen u ook adviseren omtrent preventie. 

De aanwezigheid van ongedierte is niet altijd te voorkomen maar wel afdoende te bestrijden. Binnen onze afdeling ongediertebestrijding werken we uitsluitend met speciaal opgeleide en gediplomeerde bestrijders. Als erkend ongediertebestrijder zijn wij bevoegd gif te gebruiken en uit te zetten bij onze bestrijdingsmethoden. Wij garanderen dan ook een snelle en discrete bestrijding van bijvoorbeeld een wespennest, vlooienplaag of  ratten- of muizenplaag. Onze ongediertebestrijding is gericht op effectieve bestrijding en wordt altijd uitgevoerd met respect voor dier en milieu. Mocht u overlast ervaren veroorzaakt door ongedierte dan kunt u ons altijd bellen en staan wij klaar om u van dit probleem te verlossen. 

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kunt u altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.