Skip to the content

Kwaliteit

Ons bedrijf staat voor het leveren van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Door continu kwaliteit te leveren, zorgen wij voor tevreden klanten waarmee wij jarenlange relaties onderhouden. 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dienstverlening wordt geleverd door goed opgeleide medewerkers die VCA gecertificeerd zijn. In onze verschillende bedrijfsonderdelen worden daarnaast structureel specifieke trainingen en opleidingen gegeven met betrekking tot onder andere het werken op hoogte, het werken met industriële schoonmaakmiddelen en ongedierte-bestrijding. 

Naast het VCA en de continue aandacht voor trainingen en bijscholing van onze huidige medewerkers zijn wij ook geregistreerd als erkend leerbedrijf voor toekomstige krachten. Wij zijn dan ook trots op het feit dat wij inmiddels al enkele leerlingen die bij ons stage hebben gelopen hebben kunnen toevoegen aan ons team. Dit is niet alleen een prachtig succes van deze jongens maar ook van onze vaste medewerkers die tijd en energie steken in het overbrengen van hun kennis en kunde aan de volgende generatie! 

Familiebedrijf met passie voor het vak

Dhr. R. Bax op Google-review

Vrijblijvende offerte

Postbus 282
8600 AG Sneek

Tel. 0515-418100
info@vandijkdeboer.nl

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij staan elke dag voor je klaar voor hulp en schoonmaakadvies.
Bel, mail of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.