Skip to the content

Schoonmaakbedrijf voor bedrijven in Friesland

Ben je ondernemer en sluit je je werkdag over het algemeen af met een goed en voldaan gevoel? Om ’s ochtends je dag weer fit te beginnen, is het belangrijk iedere dag op een frisse en opgeruimde werkplaats te komen. Dat geeft je frisse energie waarmee je wederom je bedrijfsdoelen nastreeft. Maar om van jezelf te verwachten dat je na een lange dag de schoonmaak op je neemt, daarvoor is de werkweek toch te kort.

Overweeg daarom de schoonmaak van het bedrijf uit te besteden. Door een professioneel schoonmaakbedrijf voor bedrijven in te schakelen, ben je geen tijd kwijt aan de schoonmaak maar begin je je werkdag wel in een nette omgeving. Van een schoolgebouw tot het kantoorpand, op deze pagina vind je meer informatie over de kwaliteit waarmee Van Dijk en De Boer iedere schoonmaak aanpakt.

 

De schoonmaak van je bedrijf uitbesteden

Of je nu op kantoor achter een computer werkt, voor een klas van 30 leerlingen staat of apparatuur bedient in een fabriek, op iedere werkplek zijn structuur en hygiëne van groot belang. Een opgeruimde omgeving zorgt ervoor dat je niet afgeleid wordt en een schone werkplek is simpelweg gezonder. Afhankelijk van de arbeidsintensiviteit en het aantal mensen dat dagelijks over de werkvloer komt, is het noodzakelijk iedere dag het bedrijf schoon te maken.

Heb je daar zelf nu niet de tijd voor, dan is een schoonmaakbedrijf voor bedrijven de oplossing. Zowel de gevel van het pand als het interieur van een bedrijfspand worden op een hoogwaardige en duurzame manier schoongemaakt. Bij Van Dijk en De Boer zijn de mogelijkheden voor bedrijven erg breed, dus na je werk hoef je niet meer zelf om te kijken naar de schoonmaakwerkzaamheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Schoonmaakbedrijf voor bedrijven Friesland

Van Dijk en De Boer, het schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Wil je niet langer omkijken naar de schoonmaak en laat je het liever over aan een professional? Van Dijk en De Boer is het schoonmaakbedrijf voor bedrijven dat iedere werkvloer schoon en netjes achterlaat. Je kan eenmalig van onze diensten gebruikmaken, je hebt ook de mogelijkheid om op regelmatige basis ons als schoonmaakbedrijf in te huren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor schoonmaak bij jou op het bedrijf? Of zoek je meer informatie over onder andere de industriële reiniging of specialistische reiniging die we in diverse vormen aanbieden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten die jou graag te woord staat met informatie en persoonlijk advies.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij staan elke dag voor je klaar voor hulp en schoonmaakadvies.
Bel, mail of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.