Skip to the content

Professionele bedrijfsschoonmaak

Je bedrijf is je trots en dat wil je in alles uitstralen. Als je op afspraak naar een klant toegaat, maar ook als je iemand in je eigen pand ontvangt. Het pand fungeert als een visitekaartje dat weergeeft waar je als bedrijf voor staat. De uitstraling van de gevel moet goed zijn en komt de bezoeker naar binnen, ook dan wil je dat hij onder de indruk is.

Met professionele bedrijfsschoonmaak zorg je ervoor dat jouw kantoor van binnen en van buiten goed verzorgd is. Een net exterieur en een opgeruimde inrichting waar je medewerkers optimaal in kunnen werken en bezoekers graag komen. Schakel de gespecialiseerde schoonmakers van Van Dijk en De Boer in en ontdek op deze pagina wat zij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Bekijk de uiteenlopende schoonmaakdiensten die we aanbieden, waaronder industriële reiniging en specialistische reiniging

 

Voordelen van bedrijfsschoonmaak

Is het kantoor bezet met medewerkers die dagelijks hun werk achter het bureau doen, afspraken ontvangen en gebruikmaken van de aanwezige faciliteiten, dan is de reiniging van het pand een noodzakelijk gevolg. Waar geleefd en gewerkt wordt, moet ook iedere dag schoongemaakt worden. Het is goed voor te stellen dat je daar zelf geen tijd voor hebt, omdat je prioriteiten op je werk liggen. Om die reden zal je als bedrijf veel baat hebben bij professionele bedrijfsschoonmaak.

Gebrek aan tijd is niet de enige reden ons als schoonmaakbedrijf in te huren. De hoge kwaliteit en mate van deskundigheid zorgen ervoor dat het pand uitermate goed gereinigd wordt met als resultaat een nette uitstraling en hygiënische omgeving. Zowel voor kantoorschoonmaak als gevelreiniging ben je bij Van Dijk en De Boer aan het juiste adres. We zijn een betrouwbaar en duurzaam schoonmaakbedrijf dat alles op alles zet om jou optimaal van dienst te kunnen zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Bedrijfsschoonmaak Friesland

Bedrijfsschoonmaak door Van Dijk en De Boer

Wil je erop vertrouwen dat je bedrijfspand iedere dag weer goed verzorgd is? Dan is Van Dijk en De Boer het bedrijf dat jou kan helpen. Ook voor minder frequente of eenmalige hulp staan we voor je klaar. Altijd met hoge kwaliteit en een brandschoon resultaat, zodat jij en je medewerkers in een nette en hygiënische omgeving kunnen werken.

Informeer naar de mogelijkheden voor bedrijfsschoonmaak. We hebben ervaring binnen uiteenlopende branches waar vraag is naar professionele schoonmaak. Onze specialisten komen graag bij jou over de bedrijfsvloer om je te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over onze verschillende diensten en laat je persoonlijk adviseren over de mogelijkheden. 

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij staan elke dag voor je klaar voor hulp en schoonmaakadvies.
Bel, mail of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.