Skip to the content

Riool reparatie

Riool reparatie Friesland

Een kapotte leiding of een verstopping in het riool die steeds terugkomt? Het probleem kan leiden tot vervelende stankoverlast of overstromingen waar je allerminst op zit te wachten. Schakel onze ervaren monteurs in die de reparatie aan het leidingwerk uitvoeren en het probleem voor je oplossen.

Wil je meer weten over onze rioolreparatie? Lees dan verder op deze pagina. De diensten met betrekking tot de riolering zijn onderdeel van ons breed aanbod dat varieert van reiniging van zonnepanelen tot schoonmaak op scholen. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Liever meteen contact met ons opnemen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Het riool laten repareren

Is er bij jou sprake van een kapotte riolering, dan kunnen er diverse oorzaken aan ten grondslag liggen. Ouderdom of regenval zorgen er na verloop van tijd voor dat de kwaliteit van de leidingen achteruit gaat. Verzakkingen die door de jaren heen ontstaan resulteren in lekkages in de leiding of losrakende verbindingen. De gevolgen ervan merk je boven het oppervlak in de vorm van stank, verstopping of wateroverlast.

Gelukkig kunnen wij je helpen het probleem op te lossen. Met moderne middelen, waaronder een hoogwaardige rioolcamera, verrichten we grondig rioolonderzoek dat ons bij de oorzaak van het probleem brengt. Vandaaruit helpen we je verder door het riool te repareren of te ontstoppen. Dit alles doen we uiteraard altijd in overleg met jou zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Onze andere diensten

De rioolreparatie is een van de diensten waar we in gespecialiseerd zijn. We hebben de ervaring en kennis om jou optimaal te helpen en het probleem voor je op te lossen. Onze dienstverlening richt zich daarnaast op industriële reiniging in bijvoorbeeld de bouwindustrie, specialistische reiniging als het verwijderen van graffiti en interieurschoonmaak op onder andere kantoren. Ontdek ons breed aanbod aan schoonmaakdiensten waarin kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid voortdurend de hoofdrol spelen.

 

Rioolreparatie door Van Dijk en De Boer

Voor de reparatie aan het riool schakel je de vakkundige monteurs van Van Dijk en De Boer in. We hebben de kennis en ervaring om tot de kern van het probleem te komen en die vervolgens voor je op te lossen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar onze werkwijze en de mogelijkheden die we bieden. Of maak direct een afspraak, dan komen we bij je langs.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.