Skip to the content

Zakelijke schoonmaak

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een zakelijke schoonmaak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je wilt tenslotte dat je bedrijfspand er netjes uit ziet voor bezoekers. Een eerste indruk moet tenslotte wel een goede zijn. Met onze zakelijke schoonmaak zorgen wij ervoor dat zowel binnen als buiten een visitekaartje is. Werken in een frisse en opgeruimde omgeving is niet alleen een visitekaartje, maar stimuleert ook de productiviteit van werknemers.

Wij van schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer zijn gespecialiseerd in zakelijke schoonmaak voor bedrijven. Lees hieronder verder wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Voordelen schoonmaak uitbesteden  

Je herkent het vast; de schoonmaak is niet de meest geliefde klus binnen het bedrijf. Iedereen heeft het druk en daardoor wordt er ook geen tijd vrijgemaakt om de schoonmaak te doen. Het resultaat is een niet heel schoon en opgeruimde omgeving. Het grote voordeel van onze schoonmaakmedewerkers is dat ze veel voldoening halen uit het geleverde resultaat. En het resultaat, dat weten onze professionele schoonmakers gegarandeerd te leveren.

Kiezen voor zakelijke schoonmaak zal voor jou een zorg minder zijn. Wij leveren een kwalitatief goede schoonmaak dienstverlening en bespreken verwachtingen en wensen graag samen met jou. Wat zijn de wensen wat betreft de schoonmaak? Wil je graag interieur schoonmaak of glas- en gevelreiniging of wellicht een combinatie van beide? Voordat er kan worden schoongemaakt gaan we daarom samen in gesprek om de schoonmaakwensen te bespreken. Onze schoonmakers kunnen daardoor goed en gericht te werk gaan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
zakelijke schoonmaak uitbesteden

Van Dijk en De Boer inhuren voor zakelijke schoonmaak

Wil je graag een opgeruimd en netjes kantoor en/of kantoorpand? Zoek dan niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres wat betreft een zakelijke schoonmaak. Niet alleen voor jezelf en de medewerkers is een schone opgeruimde ruimte fijn, maar ook voor (onverwachte) bezoekers. Je wilt tenslotte wel een goede en positieve eerste indruk achterlaten.

Onze schoonmaak specialisten helpen je graag met een professionele schoonmaak. Kwaliteit leveren met betrouwbare medewerkers die meedenken en flexibel zijn, dat is waar wij voor staan bij schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer. Bij interesse of vragen over ons aanbod zakelijke schoonmaak kun je contact met ons opnemen. Wij kijken dan graag samen met jou naar de best passende schoonmaak oplossing voor jouw onderneming. We horen graag jouw schoonmaak wensen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij staan elke dag voor je klaar voor hulp en schoonmaakadvies.
Bel, mail of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.