Skip to the content

Rioolonderzoek

Rioolonderzoek Friesland

Heb je last van onaangename geuren die uit het putje van de douche of keuken lijken te komen? Of kamp je met terugkerende verstoppingen en andere problemen aan het riool? Om de oorzaak te herleiden, komen onze specialisten graag bij je langs. Aan de hand van een vakkundig rioolonderzoek geven wij advies op maat en bieden we de juiste oplossing om het rioleringsprobleem aan te pakken.

Op deze pagina lees je hoe wij het rioolonderzoek voor je uitvoeren en welke vervolgstappen we nemen om het probleem voor je op te lossen. Liever meteen contact met ons opnemen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Rioolonderzoek uitvoeren

Wanneer je bij ons een melding doet van een probleem met de riolering, komen we zo snel mogelijk langs om op onderzoek uit te gaan. Met moderne en hoogwaardige middelen voeren we een grondige rioolinspectie uit. We gebruiken een rioolcamera die de beelden live op een groter scherm kan weergeven, zodat we nauwkeurig zien waar het probleem zich bevindt. Ook gebruiken we in ons rioolonderzoek rookgastechnieken die ons helpen lekkages en oorzaken van stankoverlast vast te stellen.

Heb je hulp nodig met het oplossen van een probleem in de riolering, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Informeer daarnaast naar onze andere diensten die betrekking hebben op zakelijke en particuliere schoonmaak en reiniging, variërend van schoonmaak in de bouw tot vloeronderhoud.

 

Onze andere rioleringsdiensten

Nadat we de rioolinspectie hebben uitgevoerd, gaan we over tot de oplossing. Afhankelijk van de situatie die we uit het rioolonderzoek hebben achterhaald, gaan onze specialisten voor jou aan de slag om het riool te ontstoppen en/of te repareren.

We gebruiken de beste middelen om het probleem volledig op te lossen, zodat je geen hinder meer hebt van het riool. Stankoverlast en verstoppingen zijn daarmee verleden tijd. Aanvullend geven we vrijblijvend advies op maat om te voorkomen dat er in de toekomst terugkerende problemen aan het riool ontstaan.

 

Rioolonderzoek door Van Dijk en De Boer

Laat een van onze specialisten kijken naar de problemen met je riolering. Door een uitvoerig rioolonderzoek komen we tot de oorzaak van het probleem die we vervolgens voor je op kunnen lossen. Wil je weten hoe dat werkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Heb je een acuut probleem aan het riool, ook dan schakel je ons in.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.