Skip to the content

Riool laten ontstoppen

Content Left

Een verstopping in huis komt altijd ongelegen. Wij zijn jouw specialist als het gaat om het verhelpen van een verstopping. Zo ontstoppen wij binnen toilet-, keuken of doucheafvoeren maar zijn wij er ook voor verstoppingen buiten huis bijvoorbeeld in regenpijpen (hemelwaterafvoer).

Wij weten dat geen enkele verstopping gelijk is en leveren dan ook maatwerk voor iedere opdracht. Verstoppingen zijn er in vele soorten en onze medewerkers weten hiermee om te gaan als geen ander. In sommige gevallen voldoet de waterzuiger om een prop uit de buis te zuigen maar in andere gevallen moet de veermachine eraan te pas komen of moet de leiding door middel van hoge druk doorgespoten worden. Afhankelijk van het type verstopping, de dikte van de buis en de plaats in het huis wordt iedere keer afgewogen welke keuze wordt gemaakt om de verstopping te verhelpen. Als uit onderzoek blijkt dat de verstopping wordt veroorzaakt door een volle beerput dan kun je vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor het legen van de beerput. Na het legen van de beerput spuiten we de leidingen altijd na met hoge druk zodat je ervan op aan kunt dat alles weer goed doorloopt. Mocht je tegen rioleringsproblemen aanlopen dan kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0515-418100 of via het contactformulier.

 

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.