Skip to the content

Riool laten ontstoppen

Riool laten ontstoppen

Een verstopte leiding in de douche, toilet of keuken zorgt voor onaangename situaties. Je zit er niet op te wachten en de verstopping leidt tot stank en mogelijk een overstroming. Stuit je tegen verstopte leidingen, stank en wateroverlast? Schakel meteen de specialisten van Van Dijk en De Boer in die langskomen om de leidingen te ontstoppen.

We hebben de ervaring en middelen om het probleem vakkundig op te lossen. Door het probleem bij de oorzaak aan te pakken, zorgen we ervoor dat de water- en rioolleidingen weer vrij zijn van verstoppingen. Meer hierover lees je op deze pagina. Liever meteen contact met ons opnemen? Klik dan op onderstaande knop.

Neem contact met ons op

 

Professionele hulp bij het ontstoppen van de riolering

Het ontstoppen van een verstopte leiding kan een behoorlijke klus zijn. Zeker wanneer je de oorzaak van de verstopping niet kunt herleiden en het je ontbreekt aan kennis of middelen om het probleem op te lossen. Ons rioolreinigingsteam bestaat uit ervaren specialisten die snel tot de kern van het probleem kunnen komen en de leiding weten te ontstoppen.

Het ontstoppen van water- en rioolleidingen is een van de diensten die we als schoonmaakbedrijf leveren. Wil je meer weten over een van onze andere diensten, zoals schoonmaak in de scheepsbouw, schoorsteenvegen of gevelreiniging? Neem dan contact op met een onze specialisten voor meer informatie.

 

Onze diensten binnen rioolreiniging

Het ontstoppen van de leiding is een van de werkzaamheden die we uitvoeren binnen de rioolreiniging. Heb je overlast van water of stank en blijft de oorzaak ervan een mysterie? Dan komen wij langs om het riool te onderzoeken en een advies of oplossing te bieden. Daarnaast repareren we het riool wanneer deze beschadigingen of kapotte leidingen bevat.

Omdat iedere situatie anders is, leveren we onze diensten met maatwerk. In het ene geval is het voldoende om met een waterzuiger een prop uit de leiding te zuigen. Bij een andere verstopping zetten we de veermachine of hogedrukspuit in. Altijd zetten we onze beste middelen in om de leiding te ontstoppen en het probleem voor jou op te lossen.

 

Het riool laten ontstoppen door Van Dijk en De Boer

Om verstoppingen in het riool op te lossen en nieuwe problemen voor te zijn, schakel je de specialisten van Van Dijk en De Boer in. Een riool laten ontstoppen pakken onze vakmensen zorgvuldig en professioneel aan. Wij zoeken de situatie tot op de bodem uit, ontstoppen de leidingen en zorgen dat het probleem effectief verholpen wordt. Heb jij thuis of op het werk problemen met de riolering of waterleidingen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.