Skip to the content

Schoonmaken en reinigen, onze verschillende diensten

Industriële reiniging

Het schoonmaken en reinigen van diverse ruimtes en onderdelen vraagt om de nodige kennis. Voor bepaalde materialen gebruik je specifieke schoonmaakmiddelen en om het gewenste resultaat te krijgen, is het belangrijk de juiste technieken en methodes toe te passen. Bij Van Dijk en De Boer beschikken we over de kennis die nodig is om het beste resultaat binnen diverse diensten te leveren. In deze blog zetten we onze verschillende diensten op een rij, zodat je weet wat je kunt verwachten van onze schoonmaak- en reinigingswerkzaamheden.

Reiniging in de industriële sector

Om te beginnen onze diensten binnen de industriële reiniging. Dit voeren we doorgaans uit voor zakelijke klanten in de voedselbranche, scheepsbouw en reguliere bouwsector. Door de veelzijdigheid binnen de diverse sectoren, zorgen we er voortdurend voor dat we de juiste kennis hebben die nodig is voor de schoonmaakwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan gestelde eisen die gelden op het gebied van hygiëne, daar dien je als bedrijf aan te voldoen. Wij zijn hier als schoonmaakbedrijf van op de hoogte en benutten onze kennis goed om jouw bedrijf te ondersteunen.

Specialistische reinigingswerkzaamheden

Specialistische reiniging

Voor onder andere het vegen van de schoorsteen of het bestrijden van ongedierte zijn specifieke technieken vereist. Dergelijke werkzaamheden scharen we onder onze specialistische reinigingsdienst. Hierbij gaat het om de volgende werkzaamheden:

  • Schoorsteenvegen
  • Zonnepanelen reinigen
  • Vloeronderhoud
  • Ongedierte bestrijden
  • Graffiti verwijderen

Wij hebben de materialen in huis waarmee we specifieke onderdelen effectief kunnen reinigen. Dit doen we voor zowel bedrijven als particulieren. Dankzij de kennis en ervaring die we hebben, weten we de specialistische schoonmaak met hoge kwaliteit en zonder beschadigingen uit te voeren.

De schoonmaak van het interieur

Interieurschoonmaak

Ook het interieur is onderdeel van onze schoonmaak- en reinigingsdiensten. Daarbij richten we ons op de schoonmaak van kantoren, scholen en gemeenschappelijke ruimtes in wooncomplexen. Met de juiste middelen en technieken zetten we ons in om de woon-/werkomgeving voor onze klanten te optimaliseren. De wens van onze klanten staat hierbij centraal, dus in samenspraak bepalen we met welke frequentie en regelmaat we onze werkzaamheden uitvoeren.

Schoonmaak en reiniging door Van Dijk en De Boer

De schoonmaakdiensten die we bij Van Dijk en De Boer leveren, lopen zeer uiteen. Dat betekent dat onze medewerkers beschikken over de kennis en ervaring die binnen de diverse sectoren nodig is. Zo weten we hoge kwaliteit te garanderen. Naast kwaliteit richten we ons in onze schoonmaak en reiniging op een duurzame en veilige werkwijze waarbij we verantwoorde middelen gebruiken. We stellen ons flexibel op, waardoor het mogelijk is om waar nodig direct te handelen. Om het gewenste resultaat voor onze klanten te realiseren, vinden we het tot slot belangrijk dat je te allen tijde op ons kunt rekenen. We zijn een betrouwbare partij die afspraken nakomt en helder met haar klanten communiceert.

Wil jij gebruikmaken van een van onze diensten en wil je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We gaan graag met je om tafel om je wensen door te nemen en te bepalen wat we als schoonmaakbedrijf kunnen betekenen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij staan elke dag voor je klaar voor hulp en schoonmaakadvies.
Bel, mail of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.