Skip to the content

Industriële reiniging

Industrie reiniging

Wil je gebruikmaken van onze schoonmaakservice op het gebied van industriële reiniging? Voor onze grote zakelijke klanten leveren wij het hele jaar door reinigingsdiensten op structurele basis. Maar ook een eenmalige industriële reiniging bij de oplevering van een nieuwbouwproject behoort tot onze service.

Voor jouw bedrijf schakel je onze diensten in. Industriële reiniging in de voedselbranche, scheepsbouw en reguliere bouw is deel van ons vakwerk. Lees hieronder meer over de industriële reiniging en kijk op onze site voor de schoonmaakservice die past bij jouw bedrijf. Liever direct weten in welke branches wij gespecialiseerd zijn? Klik dan op onderstaande knop.

Bekijk onze specialismen in industriële reiniging

 

De industriële reiniging vanuit onze kernwaarden

De industriële reiniging die wij leveren gaat altijd gepaard met onze kernwaarden. Zet jij onze service in voor de schoonmaak van jouw bedrijf, dan zul je deze kernwaarden herkennen:

  1. We gaan voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en hechten waarde aan een goede werkrelatie met onze klanten.
  2. We werken met duurzame materialen en middelen en we zijn altijd in ontwikkeling om onze processen in de industriële reiniging verder te verduurzamen.
  3. Veiligheid staat voorop. Onze medewerkers hebben een VCA certificatie en volgen regelmatig interne cursussen en opleidingen.
  4. Onze service wordt geheel op maat gepland voor de klant. We zijn altijd in de buurt en kunnen daardoor flexibel onze service aanbieden.
  5. Je kunt vertrouwen op een goede schoonmaakservice en uitstekend resultaat na de industriële reiniging.

 

Onze service in diverse sectoren

Met onze ervaring zijn wij gespecialiseerd in de industriële reiniging in diverse sectoren. Werk je in de voedselindustrie of in de scheepbouw? Je schakelt onze service in wanneer je jouw bedrijf grondig gereinigd wilt hebben. Ook specialistische reiniging in de vorm van onder andere schoorsteenvegen en graffiti verwijderen behoort tot onze dienstverlening. Meer informatie over deze services vind je op onze site.

 

Laat de industriële reiniging over aan Van Dijk en De Boer

Wil je jouw bedrijf structureel laten onderhouden met onze industriële reiniging? Maak gebruik van onze schoonmaakservice. Of schakel onze medewerkers voor een eenmalige schoonmaak voorafgaand aan de (her)opening van je pand. Voor aanvullend advies en informatie neem je vrijblijvend contact op met onze specialisten. Dan kun jij de industriële reiniging van jouw bedrijf door ons laten uitvoeren.