Skip to the content

Binnen en buiten wassen

Content Left

Schone ramen zijn erg belangrijk voor de uitstraling van uw pand of woning. Met onze tientallen jaren ervaring op dit vlak zijn wij een betrouwbare partner die periodiek maar ook op aanvraag u van schone ramen kan voorzien. 

Wij hebben ruime ervaring met het wassen van ramen. Particulier maar ook voor onze zakelijke klanten. Naast het wassen van ramen hoort hier in veel gevallen ook het onderhouden van het aangrenzende houtwerk bij. Dit vanuit het perspectief van het behoud van het houtwerk. Ook reinigen wij kunststof kozijnen en kunnen wij deze in de was zetten. Glazen deuren en seperaratieglas aan de binnenzijde reinigen wij ook en dit vanzelfsprekend zonder natte sporen achter te laten. Wij beschikken over ervaren en goed opgeleide glazenwassers en over hoogwaardig materieel en wassen met verschillende reinigingstechnieken dan ook alle glazen die u wenst. 

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kunt u altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.