Skip to the content

Glasbewassing op hoogte

Content Left

Schone ramen zijn erg belangrijk voor de uitstraling van uw pand of woning. Met onze hoogwerker zijn wij uitstekend uitgerust voor het uitvoeren van glasbewassing op hoogte. Periodiek maar ook op aanvraag kunnen wij u van schone ramen voorzien. 

Het wassen van ramen is een specialisme, vooral als dit op hoogte plaatsvindt. Onze medewerkers zijn zeer kundig op de ladder maar werken ook veel op hoogte met onze hoogwerker (die tot 24 meter hoogte reikt). Naast het wassen van de ramen kunnen wij ook helpen bij het vervangen of rechtleggen van dakpannen, het legen van dakgoten en het afsoppen van gevelbeplating, nokken of ûleboarden. Ook zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze dienstverlening op hoogte dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kunt u altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.