Skip to the content

Bouw

Schoonmaak Bouw sector

Heb je als aannemer lange tijd geïnvesteerd in de realisatie van een nieuwbouwproject, dan wil je het verzorgd en gebruiksklaar opleveren aan de klant. Verras je klant en laat een positieve indruk bij hem achter. Schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer zet zijn expertise in om de oplevering van het project tot een succes te maken.

Wil je meer weten over onze schoonmaakdiensten in de bouw, lees dan verder op deze pagina en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die we bieden. Reiniging in de bouw is een van de diensten in ons breed aanbod aan schoonmaakwerkzaamheden, uiteenlopend van scheepsbouw tot scholen. Liever direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Ervaring en kunde die nodig is voor schoonmaak in de bouw

Waar het nieuwbouwproject tot voorkort nog volstond met bouwmaterialen en gereedschappen, is het moment aangebroken dat de klant zijn intrede mag doen. In de periode tussen het afronden van de laatste werkzaamheden en het uitnodigen van de nieuwe gebruiker wil je ervoor zorgen dat het project gebruiksklaar wordt gemaakt. Dat betekent dat sporen van de bouw weggehaald worden en dat de ruimtes toegankelijk gemaakt worden.

Dat vergt kennis en kunde waar we bij Van Dijk en De Boer over beschikken. In de schoonmaak in de bouw werken we met ruwe bouwmaterialen die effectief verwijderd worden terwijl de kwaliteit en uitstraling van het nieuwbouwproject optimaal behouden blijven.

 

Wat kun je van onze schoonmaakwerkzaamheden verwachten?

We hebben ruime ervaring in reiniging binnen de bouw waardoor we kwalitatief en effectief ons werk doen. De schoonmaakwerkzaamheden bestaan onder andere uit het vakkundig verwijderen van stuc- en lijmresten, het stofvrij maken van de ruimte en het schoonmaken van de ramen met een streepvrij resultaat. Overigens is de reiniging van de ramen niet alleen een onderdeel die we bij de oplevering van het nieuwbouwproject oppakken. Met onze ervaring in glas- en gevelreiniging zorgen we dat de ramen te allen tijde helder en schoon blijven.

 

De schoonmaak in de bouw overlaten aan Van Dijk en De Boer

Wil jij ervoor zorgen dat je klant blij verrast wordt door het eindresultaat van het nieuwbouwproject? Zorg er dan met onze hulp voor dat de ruimte in zijn geheel schoongemaakt wordt voordat de oplevering plaatsvindt. Voor meer informatie en advies over de mogelijkheden voor schoonmaak in de bouw neem je vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.