Skip to the content

Food

Content Left

Al tientallen jaren zijn wij zeer actief in de foodsector en wij hebben dan ook ruime ervaring met het schoonmaken van baklijnen, productiebanen en het gezamenlijk uitwerken van schoonmaakschema's en -processen.

Juist in de foodsector is hygiëne extreem belangrijk en wij borgen deze hygiëne met onze ruime ervaring en expertise. Wij snappen dat het voor klanten van belang is dat de productie zo kort mogelijk stil ligt en richten onze schoonmaakprocessen in op een wijze die zorgt voor zo min mogelijk hinder. Onze gespecialiseerde en goed opgeleide medewerkers beschikken bovendien over een goede kennis van techniek, waterkracht en schoonmaakmiddelengebruik. Kennis die nodig is voor het professioneel en kwalitatief hoogwaardig schoonmaken van industriële productielijnen. Wij zijn onder andere actief in de vis-, koek-, koffie-, zuivel- en suikerverwerkende industrie in het noorden van Nederland. Mocht u geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die wij uw fabriek(en) op schoonmaakvlak kunnen bieden dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Hierbij kunnen referenties te allen tijde worden verstrekt op aanvraag.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kunt u altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.