Skip to the content

Food

Schoonmaak Food sector

In industrieën waar je in nauw contact komt met etenswaren, is extra aandacht voor goede schoonmaak essentieel. Je wilt een hygiënische en gezonde omgeving creëren waar voedingsproducten met kwaliteit worden geproduceerd. Om de hygiëne binnen jouw bedrijf in de food sector te waarborgen, schakel je de expertise in van schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer.

Ontdek op deze pagina onze mogelijkheden voor schoonmaak bij jou in de voedselbranche, zodat je zorgeloos en met oog op hygiëne de productielijn kunt voortzetten. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Een veilige reiniging in de food sector

Met een ruime ervaring in de food branche weten onze schoonmakers hun vaardigheden in te zetten voor een effectieve reiniging. Omdat we hier te maken hebben met voedselproducten, is een grondige schoonmaak noodzakelijk. We zorgen ervoor dat de omgeving waarin je met eten werkt tot in de details gereinigd wordt en met het gebruik van kwalitatieve en veilige schoonmaakproducten wordt de ruimte brandschoon.

De food sector is niet de enige branche waarin wij verstand van zaken hebben. Andere branches waarin we industriële reiniging uitvoeren, zijn onder andere de bouw en scheepsbouw. Wil je meer weten over onze diensten binnen deze sectoren, informeer naar de mogelijkheden op de desbetreffende pagina’s.

 

Kwaliteit en efficiëntier

De productie van voedselwaren wil je zo winstgevend mogelijk voortzetten. Daarom is het zaak de schoonmaak na een productielijn in korte tijd uit te voeren. Juist dat is reden om Van Dijk en De Boer in de arm te nemen. Naast de professionele kwaliteit van onze schoonmaakdiensten werken wij efficiënt om te zorgen dat het tempo van de voedselproductie in stand blijft.

 

Voor de schoonmaak in de food sector maak je gebruik van Van Dijk en De Boer

Wil je er zeker van zijn dat de locatie waar jouw voedselwaren worden geproduceerd, hygiënisch en veilig is? Schakel dan de professionele schoonmakers van Van Dijk en De Boer in die met zorg hun werk doen. Wij organiseren de schoonmaak in de food sector dusdanig dat we met kwaliteit en snelheid onze reinigingswerkzaamheden uitvoeren. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Informeer ook naar de mogelijkheden wanneer je interesse hebt in de schoonmaak van het kantoor of in onze andere diensten.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.