Skip to the content

Industrie schoonmaak

industrie schoonmaak

De schoonmaak in de industrie is waar onze passie ligt. Met veel ervaring, een deskundige aanpak en goed opgeleide schoonmakers leveren wij onze diensten met kwaliteit af. In de loop der jaren heeft dat geresulteerd in klantenrelaties waar tevredenheid en vertrouwen de boventoon voeren.

Wil je meer weten over de industriële reiniging die we ook bij jou op locatie uit kunnen voeren? Ontdek op deze pagina de mogelijkheden die we bieden. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Breed inzetbaar en per branche gespecialiseerd

We zijn breed georiënteerd en hebben in tal van branches ervaring als het aankomt op de schoonmaak. Iedere reinigingsdienst die we leveren, zowel in de voedselindustrie als in flats en portieken, vraagt om een andere aanpak. De reinigingstechnieken die we in een voedselproductiebedrijf hanteren zien er anders uit dan die in de interieurschoonmaak.

Kunnen we bij jou op bedrijf langskomen voor de schoonmaak? Wijs ons de weg in en om het pand, dan zorgen wij ervoor dat de ruimte grondig wordt gereinigd. Een schone en hygiënische omgeving is in iedere industrie van belang, dus je doet er goed aan ons in te schakelen.

 

Bespreek met ons de mogelijkheden

Hoe onze reinigingsdiensten eruit zien, is mede afhankelijk van jouw wensen. Wil je het nieuwbouwproject dat je hebt afgerond netjes en gebruiksklaar opleveren? Dan komen we graag langs om onze reinigingswerkzaamheden in de bouw uit te voeren. Maar ook zijn wij beschikbaar om op regelmatige basis op het bedrijf te komen en de dagelijkse of wekelijkse schoonmaak op ons te nemen. Geef je wensen en behoeften aan ons door en samen komen we tot een mooie samenwerking waarin wij verantwoordelijk zijn voor de industriële schoonmaak.

 

Industriële schoonmaak door Van Dijk en De Boer

Wil jij ervan verzekerd zijn dat de industriële omgeving waarin je werkt hygiënisch is? Schakel de experts van schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer in. Zij pakken de ruimte van onder tot boven aan en zorgen voor een schone en veilige ruimte. Of het nu gaat om gespecialiseerde reiniging in de scheepsbouw of om de gemeenschappelijke ruimte in een appartementencomplex. Onze schoonmakers zetten de beste reinigingstechnieken in voor een optimaal resultaat. Wil je gebruikmaken van onze industriële schoonmaak, neem dan contact met ons op en profiteer van onze kwaliteiten.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.