Skip to the content

Industrie schoonmaak

Content Left

De industriële schoonmaak is één van onze kernactiviteiten en met onze ruime ervaring en goed opgeleide medewerkers hebben wij een breed netwerk van trouwe industriële klanten opgebouwd. Klanten die wij al jaren bedienen met een allround aanpak en kwaliteit als basis.

Door onze brede dienstverlening zijn wij veel van onze industriële klanten niet enkel in de fabriek van dienst, maar ook op andere vlakken zoals kantoorreiniging, ramenwassen en eventueel voorkomende rioleringsproblemen. Zo zijn wij voor deze producenten een single point of contact voor al hun schoonmaakvraagstukken. De behoefte aan schoonmaak kan daarbij structureel van aard zijn, zoals dagelijkse / wekelijkse schoonmaakronden, maar ook meer periodiek zoals een jaarlijkse grote schoonmaakbeurt in een rustigere productieperiode. Hierbij kunnen wij bogen op jarenlange schoonmaakervaring in verschillende fabriekstypen en beheersen wij alle schoonmaaktechnieken die benodigd zijn om een kwalitatief hoogwaardig schoonmaakresultaat te bereiken.

Daarnaast zijn wij voor ad hoc werkzaamheden 24/7 bereikbaar voor onze klanten. Bijvoorbeeld voor het oplossen van schoonmaakproblemen rondom onder andere waterschade, olielekkage en brandschade. 

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.