Skip to the content

Scheepsbouw

Content Left

Zowel grote rederijen als particuliere booteigenaren kloppen al jaren bij ons aan voor de schoonmaak van nieuwe en bestaande schepen. De scheepsbouw is een van de thuishavens waar we specialistische reiniging uitvoeren. Van het interieur van huurjachten tot de loods waar werkschepen liggen, de scheepsbouw is een omvangrijke branche waar we met zorg en aandacht onze kwaliteiten inzetten.

Op deze pagina vind je meer informatie over de diensten van schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer die in de scheepvaart worden uitgevoerd. Kom erachter wat we voor jou kunnen betekenen en neem contact met ons op. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Scheepsbouw in Sneek

De scheepsbouw zit ons in het bloed. Onze herkomst als schoonmaakbedrijf ligt in Sneek, dé stad waar de scheepvaart opleeft zodra de eerste tekenen van de lente zich laten zien. Om de kwaliteit van de schepen te waarborgen en een prachtig plaatje op het water te realiseren, zijn onze reinigingswerkzaamheden in de scheepvaart essentieel.

Naast onze specialiteit in de scheepsbouw zetten wij ook op het vasteland onze kwaliteiten met passie in. Denk daarbij aan het schoonmaken van kantoorpanden of aan de specialistische reiniging in de voedselindustrie.

 

Onze ervaring in de branche

De reiniging van vaartuigen is er een van specialistische aard. Elke dag zetten we onze ervaring in om de schoonmaak met kwaliteit af te leveren. Van het reinigen van machinekamers en bilges van superjachten tot het reinigen en in de was zetten van rompen van zeilboten en masten. Wij voeren het voor je uit. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met de specifieke situaties die het reinigen in deze branche met zich meebrengt. Zoals het afvoeren van afvalwater, het werken in kleine ruimtes, de samenwerking met diverse teams op een scheepswerf (met verschillende nationaliteiten) en de inzet en het gebruik van de juiste reinigingstechnieken.

Met oog op kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid weten wij onze klanten in de scheepsbouw altijd tevreden te stellen. We vinden onze weg in kleine binnenruimtes en draaien onze hand niet om voor het in de was zetten van scheepsrompen. Het vraagt een heel andere aanpak dan de schoonmaak die we bijvoorbeeld op een school uitvoeren. Hoe verschillend beide branches ook zijn, onze ervaren schoonmakers leveren met kwaliteit een hygiënisch resultaat af.

 

Klantenkring

Tot onze trouwe klantenkring kunnen wij tot onze trots onder andere Royal Huisman Shipyards, Thecla Bodewes Shipyards en Jongert Shipyard rekenen. Voor hen staan wij klaar in Harlingen, Vollenhove, Zaandam, Wieringerwerf of waar zij ons nodig hebben.

 

Reiniging in de scheepsbouw door Van Dijk en De Boer

Wil je de reiniging van jouw huurjachten of loods overlaten aan een deskundig schoonmaakbedrijf? We zijn gespecialiseerd in de schoonmaak binnen de scheepsbouw en nemen je het werk graag uit handen. Informeer naar de mogelijkheden voor de reinigingsdiensten die we uitvoeren binnen de scheepvaart en neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.