Skip to the content

Scheepsbouw

Content Left

Van grote scheepsbouwprojecten tot het reinigen van privéboten, wij zijn thuis in de scheepvaart. Al jarenlang zijn wij een betrouwbare partner van grote rederijen en particuliere eigenaren voor de schoonmaak van nieuwe en reeds gebouwde schepen. 

Met onze herkomst uit Sneek is het geen verrassing dat wij een brede klantenkring hebben in de scheepsbranche. Van het reinigen van huurjachten tussen de verhuurperiodes tot het schoonmaken van een loods na oplevering van een nieuw werkschip. Van het reinigen van machinekamers en bilges van superjachten tot het reinigen en in de was zetten van rompen van zeilboten en masten. Wij voeren het voor u uit. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met de specifieke situaties die het reinigen in deze branche met zich meebrengt. Zoals het afvoeren van afvalwater, het werken in kleine ruimtes, de samenwerking met diverse teams op een scheepswerf (met verschillende nationaliteiten) en de inzet en het gebruik van de juiste reinigingstechnieken.

Tot onze trouwe klantenkring kunnen wij tot onze trots onder andere Royal Huisman Shipyards, Thecla Bodewes Shipyards en Jongert Shipyard rekenen. Voor hen staan wij klaar in Harlingen, Vollenhove, Zaandam, Wieringerwerf of waar zij ons nodig hebben. Mocht u in de scheepsbouw of botenbranche tegen een gespecialiseerde schoonmaakvraag aanlopen, dan kunt u altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulierHierbij kunnen referenties te allen tijde worden verstrekt op aanvraag.    

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kunt u altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.