Skip to the content

Kantoren

Content Left

Mensen werken beter en gezonder op een schone werkplek. Dat weten onze interieurverzorgers als geen ander. Zij weten ook dat een schoon bedrijfspand uw visitekaartje is en wij kunnen dit als geen ander voor u faciliteren.

Onze dienstverlening op het vlak van interieurreiniging wordt ingevuld naar uw wensen. Zo gaan onze medewerkers aan het werk op een tijdstip dat u past en zijn er veel mogelijkheden in de periodisering van de schoonmaak. Naast de interieurreiniging kunnen wij tevens de glasbewassing uitvoeren (binnen en buiten) en verzorgen wij kantinediensten. Wij werken met ervaren en goed opgeleide interieurverzorgers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die altijd representatief en vriendelijk zijn.

Kwaliteit leveren met betrouwbare medewerkers die meedenken en flexibel zijn, dat is waar wij voor staan bij schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer! Mocht u geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van onze interieurreiniging neem dan contact met ons op. U kunt dan samen met onze objectleiders bespreken hoe wij uw schoonmaak kunnen optimaliseren tegen een goede prijs.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kunt u altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.