Skip to the content

Vloer onderhoud

Content Left

Wij zijn specialist in vloerreiniging en -onderhoud. Of het nu gaat om vloeren met een hard oppervlak, verwijderen van vlekken uit vloerbedekking of periodiek onderhoud, wij pakken het voor je op.

Onze kennis en ervaring op het gebied van vloerreiniging en -onderhoud is groot. Wij beschikken onder andere over expertise voor het reinigen en onderhouden van linoleumvloeren, natuurstenenvloeren, betonvloeren en strizovloeren. Ook op het vlak van tapijtreiniging en reiniging van vloerbedekking zijn wij zeer ervaren. De dienstverlening die wij aanbieden op het vlak van vloeronderhoud is divers. Zo reinigen wij grote tapijtoppervlakken in kantoorpanden en voeren wij het onderhoud van vloeren uit van veel scholen in de gemeente Súdwest Fryslân. Naast deze periodieke onderhoudswerkzaamheden voeren wij ook veel op incidentele basis (veelal ook na incidenten) schoonmaakwerkzaamheden uit voor particulieren. Je kunt telefonisch of via het contactformulier contact met ons opnemen als je eenmalig een vloer- of tapijtreiniging uitgevoerd wilt hebben, maar ook als je advies wilt omtrent periodiek onderhoud.

 

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.