Skip to the content

50 jaar Van Dijk en De Boer

50 jaar Van Dijk en De Boer

1 juli 1973 markeert de dag waarop we hoopten, maar niet wisten dat het zou leiden tot waar we nu staan. Op deze dag begonnen we met schoonmaakbedrijf Van Dijk en De Boer. Met Jan IJdema aan het roer groeiden we al snel uit tot een prachtig bedrijf dat kon bestaan dankzij onze hardwerkende medewerkers en trouwe klanten.

Anno 2023 zijn we nog steeds gewapend met een geweldig team en een almaar groeiend klantenbestand. We kijken met plezier terug op de talloze opdrachten die we hebben gedaan en op de bijzondere mensen die we in al die jaren mochten ontmoeten. In tussentijd is de leiding van het bedrijf overgedragen aan zoons Theo, Sjoerd en Benjamin. Met trots en passie zijn zij in de voetsporen van hun vader getreden om het familiebedrijf Van Dijk en De Boer onder hun hoede te nemen.

50 jaar aan lief en leed laten we natuurlijk niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan. We zijn druk met de voorbereidingen van ons jubileumfeest dat eraan komt en ondertussen blijven we ons inzetten om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Want wat ons betreft zijn we als klantgericht, betrouwbaar en flexibel schoonmaakbedrijf nog lang niet klaar met het leveren van kwaliteit.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij staan elke dag voor je klaar voor hulp en schoonmaakadvies.
Bel, mail of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.