Skip to the content

Kantoren schoonmaken, 's avonds of tijdens kantooruren?

kantoorschoonmaak

Tijdens je werk op kantoor wil je zoveel mogelijk de focus leggen op de werkzaamheden die er die dag op de agenda staan. Belangrijke klantafspraken, korte overleggen met collega's en naderende deadlines, je hebt genoeg te doen. Bij Van Dijk en De Boer begrijpen we dat je dat wilt doen in een schone en opgeruimde omgeving. Tegelijk kunnen we ons goed voorstellen dat het jou en collega's aan tijd ontbreekt om tussendoor of in de avonduren het kantoor schoon te maken. Daarom wijzen we je graag op de mogelijkheid om de kantoorschoonmaak aan ons over te laten. In deze blog lees je hoe we de kantoorschoonmaak zowel in de avonduren als overdag uitvoeren, geheel naar de wensen van onze klanten.

Kantoorschoonmaak in de avonduren

Als je je werkdag begint in een schone en opgeruimde omgeving, start je de dag anders dan wanneer je nog zaken van de vorige dag aantreft die eerst aan kant moeten. Zijn je werkplek en de rest van het kantoor netjes en schoon, dan begin je je dag letterlijk met frisse energie. Jij en je collega's kunnen direct aftrappen. Dat is een groot voordeel wanneer je onze schoonmakers inzet om de kantoorschoonmaak in de avonduren uit te voeren. In dit geval komen we na kantoortijd langs op jullie locatie. Jullie ervaren daardoor minder hinder tijdens je eigen werkzaamheden maar kunnen wel gebruikmaken van een kantoor die vakkundig is schoongemaakt.

kantoorschoonmaak

Schoonmaken tijdens kantoortijden

Waar de ene klant de voorkeur heeft dat we buiten kantoortijden langskomen, ziet de ander ons liever tussen 9 en 17 verschijnen. Ook die mogelijkheid bieden we graag aan. Wanneer we de schoonmaak gedurende kantoortijden uitvoeren, houden we rekening met de werkzaamheden van jou en je collega's. We zorgen ervoor dat jullie minimale hinder van ons ondervinden. Een extra voordeel van het schoonmaken tijdens kantooruren is dat we direct contact hebben met onze klanten. Dat betekent dat we gemakkelijk kunnen communiceren over specifieke wensen die jullie hebben en hoe we die snel oppakken.

Schoonmaken volgens een schema

Of we de kantoorschoonmaak nu buiten of tijdens kantooruren uitvoeren, de wens van onze klant staat centraal. Om optimaal aan de wensen te beantwoorden, werken we bij Van Dijk en De Boer vaak met heldere werkschema's. Deze stemmen we met jou af, zodat we tot een eenduidige structuur komen. In het schema nemen we zowel standaard als periodieke schoonmaakwerkzaamheden die we conform jouw wensen indelen en uitvoeren.

Professionele kantoorschoonmaak door Van Dijk en De Boer

Ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat de mogelijkheid biedt om overdag of in de avonduren het kantoor schoon te maken? Bij Van Dijk en De Boer ben je daarvoor aan het juiste adres. Op basis van jouw wensen stellen we een helder schema op. Ongeacht de momenten waarop we op kantoor langskomen, we zorgen er te allen tijde voor dat we hoge kwaliteit leveren. Zo kunnen jij en je collega's in een schone en opgeruimde omgeving werken. Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor kantoorschoonmaak? Of ben je benieuwd hoe we onze schoonmaakwerkzaamheden op scholen en in flats en portieken uitvoeren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij staan elke dag voor je klaar voor hulp en schoonmaakadvies.
Bel, mail of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.