Skip to the content

Na 73 jaar met pensioen

Na 73 jaar met pensioen

Vorig jaar vierden we ons 50-jarig bestaan. Twee vrouwen die voor het grootste deel onderdeel zijn geweest van het bestaan van Van Dijk en De Boer, zijn Pinky Van Roeden (71) en Anja Koenen-Poepjes (66). Zij hebben resp. 39 en 34 jaar als interieurverzorgers voor ons mogen werken. Als bedrijf zijn wij erg dankbaar voor hun trouwe dienst en het harde werk dat ze dag in dag uit leverden. Altijd met een lach op hun gezicht en een grap tussendoor.

Jarenlang hebben Pinky en Anja zich ingezet om onze klanten van dienst te zijn. 25 jaar lang deden zij het schoonmaakwerk bij Lankhorst in Sneek. Beiden met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van schoonmaak die ze ten volste benut hebben. We zijn erg trots op wat de poetsvrouwen voor ons bedrijf hebben betekend.

Hoewel ze eigenlijk onmisbaar zijn, ligt voor deze dames een welverdiend pensioen te wachten. Namens al onze medewerkers en klanten willen we Pinky en Anja hartelijk danken voor hun trouwe dienst, aanstekelijke humor en tal van wijze schoonmaaklessen. Nu is het tijd om volop te genieten.

Lees ook bijgaand artikel in de Leeuwarder Courant over onze toppers.

Foto: Benjamin Ydema (Leeuwarder Courant)

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij staan elke dag voor je klaar voor hulp en schoonmaakadvies.
Bel, mail of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.