Skip to the content

Gladheidsbestrijding

Gladheidsbestrijding Friesland

Een gladde weg tijdens een winterse ochtend kan verraderlijk zijn. Eén verkeerde beweging aan het stuur en de auto staat ineens met zijn neus de andere kant op. Dergelijke scenario’s willen we voorkomen. Met oog op gladheidsbestrijding zetten we bij Van Dijk en De Boer onze modernste apparatuur in, zodat de wegen weer veilig begaanbaar zijn.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen als het gaat om gladheidsbestrijding. Lees er meer over op deze pagina. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Veilig de weg op tijdens de vrieskou

Voor verschillende partijen in de gemeente Súdwest-Fryslân zijn wij actief op het gebied van gladheidsbestrijding. We zorgen ervoor dat het bedrijventerrein en de omgeving tijdens de vrieskou goed begaanbaar blijven en dat mensen veilig op hun plek van bestemming kunnen arriveren.

Op het moment dat er gladheid is ontstaan, zetten we onze modernste technieken in om die te bestrijden. Maar ook op het moment dat de vorst zich aankondigt in de weersvoorspellingen, zorgen wij dat we de gladheid voor zijn. Door preventief te werken, houden we de toegangswegen naar jouw bedrijf veilig en begaanbaar. Zowel buiten op de weg als binnenshuis zijn wij gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden die de veiligheid vergroten. Ook het schoorsteenvegen is daar één van.

 

De mogelijkheden voor gladheidsbestrijding

Wil je gebruik maken van onze diensten op het gebied van gladheidsbestrijding? Daarvoor bieden we verschillende mogelijkheden aan, net wat aansluit op jouw behoeften. We werken onder andere op basis van een zogenoemd zoutstrooi-abonnement. Ook voor eenmalige diensten waarin grotere oppervlakten onder handen worden genomen, schakel je onze specialisten in.

Buiten op straat gaan we de gladheid te lijf met onze moderne apparatuur. Ook binnen zijn we gespecialiseerd en maken we gebruik van de beste technieken om kwaliteit af te leveren. Van de voedselindustrie tot aan het kantoor, iedere bedrijfsruimte maken we vakkundig en met resultaat schoon.

 

Gladheidsbestrijding door Van Dijk en De Boer

Bij Van Dijk en De Boer zorgen wij ervoor dat je veilig de weg op gaat. Tijdens koude winterperiodes zijn wij de ijzel voor en zorgen we voor preventieve gladheidsbestrijding. Zijn de wegen wel glad, dan zetten wij onze middelen in om de wegen, looppaden en terreinen weer goed begaanbaar te maken. Meer weten over de mogelijkheden voor gladheidsbestrijding en wat we daarin voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden met onze dienstverlening? Dan kun je altijd bellen naar 0515-418100 of contact opnemen via het contactformulier.